Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 mrt 2020

Nintendo Switch uitverkocht? Hier scoor je hem nog

Nu we allemaal wat meer thuis zitten dan ons lief is, zijn we op zoeken naar manieren om de tijd door te brengen. Gamen is daarbij een fijne hobby om te hebben en zeker met zoiets als de Nintendo Switch kun je je uren vermaken.

Er is echter één probleem: momenteel is de vraag naar de Nintendo Switch een stuk hoger dan het aanbod. Bij veel verschillende webshops is de spelcomputer uitverkocht en moet je lang wachten. En dat is vervelend. Wij zijn op een zoektocht gegaan waar je hem nog wel kunt scoren.

Koop hier je Nintendo Switch

En eerlijk is eerlijk, die zoektocht was niet heel erg bemoedigend. De Nintendo Switch is op veel plekken uitverkocht. En waar je hem wel kunt bestellen, krijg je de melding dat hij pas halverwege april wordt geleverd. En dat is behoorlijk lang. Bovendien zien we dat de verkoopprijs van de spelcomputer omhoog is gegaan. Waar hij normaal gesproken zo’n 330 euro kost, daar betaal je er nu 350 euro voor. Zo ook bij Amazon, waar hij wel binnen twee dagen wordt verzonden.

Nintendo Switch XL
De Nintendo Switch Lite is nog wel te koop (Afbeelding: Nintendo)

Wil echter de Nintendo Switch hebben om in de avonduren op de bank mee te gaan spelen en niet om met anderen te delen, dan is de Switch Lite het beste alternatief. Deze is puur te gebruiken als handheld en heeft dus zijn beperking, maar kost wel ruim honderd euro minder. En deze is gewoon nog op veel plekken te koop. Zo kun je hem onder andere in drie verschillende kleuren bij Bol.com scoren.

Het andere alternatief? Kijken wat mensen aanbieden op websites als Marktplaats en eBay. Met die laatste zul je dan ook wat langer moeten wachten dan dat je zou willen en bij die eerste is het maar de vraag in wat voor soort staat je de Nintendo Switch aantreft. Wat dat betreft is het te hopen dat we snel meer voorraad gaan krijgen. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch uitverkocht? Hier scoor je hem nog
Sluiten