Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 sep 2017

Keiharde knallers Wolfenstein 2 en Doom komen naar Nintendo Switch

Als je aan Nintendo denkt en de Nintendo Switch die het bedrijf heeft uitgebracht, dan gaan de gedachten snel uit naar games met een vrolijk kleurenpallet en titels die geschikt zijn om binnen het gezin te spelen. Daar wil uitgever Bethesda verandering in brengen. In de meest recente Nintendo Direct is namelijk bekend gemaakt dat het bedrijf twee behoorlijk gewelddadige games op de Switch gaat uitbrengen.

Wolfenstein 2 en Doom komen naar Nintendo Switch

Het gaat daarbij om de game Doom, die in de zomer van 2016 werd uitgebracht, en Wolfenstein II The New Colossus, die later dit jaar eerste op de Xbox One, PlayStation 4 en pc uitkomt. Doom voor de Switch staat nu gepland voor later dit jaar. Wij verwachten de game dan ergens in december, omdat het bedrijf in november al Skyrim op de Switch uitbrengt. Wolfenstein II staat nu gepland voor een release ergens in 2018.

Helaas heeft het bedrijf buiten dit nieuws niet heel veel meer onthuld over de games. Zo weten we dus niet hoe de games er op de Switch uitzien en in hoeverre bepaalde content die op de andere platformen als downloadable content zijn uitgebracht. Qua details weten we dus eigenlijk niks. Wel weten we dat Doom vorig jaar een hele fijne game was, met een boeiend hoofdavontuur. Wolfenstein 2 hebben we onlangs gespeeld en die speelsessie smaakte absoluut naar meer.

Reageer op artikel:
Keiharde knallers Wolfenstein 2 en Doom komen naar Nintendo Switch
Sluiten