Beleef nieuwe avonturen in Zelda: Breath of the Wild met DLC

Eén van de beste games van dit jaar is zonder twijfel Zelda Breath of the Wild. Het is een game waar je gelijk een Nintendo Switch voor in huis kon halen om er vervolgens vele tientallen uren in te verliezen. Destijds schreven we deze zeer enthousiaste review, een stuk waar we nog steeds volledig achter staan. En nu is het de hoogste tijd om nieuwe avonturen te beleven.

Zelda Breath of the Wild: Champions Ballad

Sinds vannacht kun je namelijk de tweede grote uitbreiding op de game scoren, de Champions Ballad. De uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, dus als je die destijds hebt gehaald, dan kun je gelijk aan de slag. Dat is tegelijkertijd ook de enige manier om de dlc te beleven. Zelda Breath of the Wild’s Champions Ballad is namelijk niet los te koop.

Zelda Breath of the Wild’s Champions Ballad geeft je toegang tot een aantal nieuwe avonturen, dungeons en een uitgebreidere inzicht van wat er honderd jaar geleden met de verschillende helden in het Zelda-universum is gebeurd. Als bonus krijg je ook toegang tot een nieuwe manier om door de wereld te crossen. Je krijgt namelijk een heuse motor, die je bepaalde voordelen geeft.

De Season Pass voor Zelda Breath of the Wild kost overigens 20 euro. Naast deze uitbreiding krijg je dan ook de eerdere uitbreiding. Daarin krijg je een aantal extra lastige dungeons voorgeschoteld voor wat extra uitdaging. Tot slot hebben we nog een paar fijne screenshots uit de trailer om je helemaal in de juiste sfeer te brengen.

Zelda Breath of the Wild Champions Ballad DLC Screenshots

Zelda Breath of the Wild Champions Ballad DLC Screenshots

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze uitgebreide gamingpagina. Ben je een echte Zelda-fan? Dan kun je waarschijnlijk deze hele speciale Nintendo Switch wel waarderen. Of wat te denken van deze hele toffe speciale controller, om mee los te gaan.

Reageer op artikel:
Beleef nieuwe avonturen in Zelda: Breath of the Wild met DLC
Sluiten