Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 19 jan 2017

Take the Risk en doe mee aan het Nederlands Kampioenschap Risk

Er gaat niets boven een spelletjesavond met je vrienden op zijn tijd. Eén van onze favoriete spellen is Risk. De winnaar is die avond de koning, maar daar blijft het dan ook bij. Spelers die meer erkenning willen kunnen zich nu inschrijven voor het Nederlands Kamioenschap Risk.

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Risk it all

Dit jaar wordt de derde editie van het NK Risk gehouden. In 2015 werd de eerste editie in het voormalig legermuseum in Delft gehouden. Er deden tweehonderd deelnemers aan mee. Door het ongekende succes van het kampioenschap werd dit aantal vorig jaar verhoogd naar driehonderd.

Heftagh

Op 4 februari wordt het toernooi voor het eerst in Amsterdam gehouden op het Marineterrein. Het toernooi wordt in één dag gespeeld. Dat betekent van 10.00 uur ’s ochtends tot 23.15 uur ’s avonds alleen maar Risken. We like.

Risk

Omdat er vaak onenigheid ontstaat over de spelregels legt de organisatie ze op deze website uit om irritaties te voorkomen. Wil je meedoen? Dan kun je nog kaarten kopen tot zondag 22 januari. Een ticket kost 12,50 euro, tenzij je met vijf vrienden komt, dan kost het in totaal vijftig euro. Een tientje de neus dus. Take the Risk en veel plezier!

Instert coin to begin.

Reageer op artikel:
Take the Risk en doe mee aan het Nederlands Kampioenschap Risk
Sluiten