No Way! Kanye West krijgt eigen digitale valuta Coinye West

Dankzij het succes van Bitcoin blijven de digitale valuta’s maar komen. Bekijk dan ook hier de Crypto-Currency Market als je wil weten hoe deze beurs verloopt. Wij dachten dat de markt na de komst van de Dogecoin wel compleet was, maar we hebben één valuta over het hoofd gezien. Want vanaf 11 januari is de markt pas écht compleet. Een aantal programmeurs hebben namelijk de cryptocurrency Coinye West aangekondigd. Volledig in het thema van Kanye West.

De Coinye is gebaseerd op de Bitcoin, alleen moet het volgens de (nu nog) anonieme makers eenvoudiger te gebruiken zijn. Op dit moment is het namelijk een flinke opgave om digitale munten te minen dus zijn ze van plan om het front end mining-programma CoinyeMiner op de markt te brengen. Hiermee is het voor mensen een stuk eenvoudiger om de ‘munten’ te maken.

De makers geven overigens duidelijk aan dat Kanye West niet bij de digitale valuta betrokken is. Maar als hij zich er mee gaat bemoeien kan het nog wel eens een groot succes worden. Wat dacht er van om Kanye West merchandising met Coinyes te kopen? Of een ticket voor zijn concert? Aangezien de Dogecoin na de Bitcoin op Reddit het meest populair is, is er toekomst voor meme-achtige cryptocurrencies. In totaal kunnen er 66,666,666,666 Coinyes worden gemined. Houd de website van Coinye West hier in de gaten als je interesse hebt in een op Kanye geinspireerde digitale munteenheid.

Coinye West Want
Reageer op artikel:
No Way! Kanye West krijgt eigen digitale valuta Coinye West
Sluiten