Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 feb 2019

Nodig je vrienden uit om Sea of Thieves te spelen

Vorig jaar maakten we kennis met Sea of Thieves. Een game waarbij je het leven van een piraat kon ervaren. Het was een game die in je eentje eigenlijk niet leuk was en daardoor haakten heel wat mensen af. Zij die echter de game met vrienden (of spelers die ze online ontmoette) spelen, hebben er veel lol aan beleefd. Heb jij je vrienden nooit kunnen overtuigen? Dan krijg je nu de kans. Microsoft heeft namelijk het Friends Play Free-programma gelanceerd. Daarmee heb je de mogelijkheid om tijdelijk je vrienden uit te nodigen om samen met jou de game te beleven.

Speel samen Sea of Thieves

De actie gaat per direct live en loopt tot en met 13 februari. Iedereen die de game digitaal of fysiek heeft kan naar de website van de actie gaan. Wanneer je dat hebt gedaan, ontvang je drie codes. Vervolgens kun jij drie vrienden selecteren waar je de game mee wilt spelen.

Met die code kunnen je vrienden de volledige game in huis halen. En daarmee dus tot en met 13 februari volledig losgaan. Ook kun je tijdens het evenement de Duke in de bar bezoeken. Daar kun je de Mercenary Voyage scoren, waarmee je je schip van een speciaal likje verf kunt voorzien.

Sea of Thieves

Heb je de game al in huis? Dan is het wel even zaak om de volledige game even opnieuw te installeren. Ontwikkelaar Rare heeft al een tijdje geleden bekendgemaakt dat iedereen dat vanaf 6 februari moet doen. Dankzij een nieuwe update is de grootte van de game flink omlaag gegaan en dat moet dan overal worden aangepast.

Heb je de game nog nooit gespeeld en wil je weten of je een vriend moet overtuigen dat hij of zij een code aan jou moet geven? Dan hebben we hier de review van de game, zoals we de game vorig jaar hebben ervaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nodig je vrienden uit om Sea of Thieves te spelen
Sluiten