Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 3 april 2020

Nog 1 week: de Final Fantasy VII Remake Final Trailer

Het is nog maar één week volhouden, want op 10 april verschijnt de Final Fantasy VII Remake eindelijk. Sinds Sony op de E3 ooit een techdemo toonde voor de PlayStation 3, is dit een game waar ik naar uitkijk. En om het wachten iets dragelijk te maken, is er nu een nieuwe trailer.

De nieuwe Final Fantasy VII Remake trailer wordt de Final Trailer genoemd. En dat is ook logisch, omdat de game zo goed als uit is. Het is echter maar de vraag of je hem wilt bekijken.

Final Fantasy VII Remake Final Trailer

Het ding met deze Final Fantasy VII Remake Final Trailer en de andere trailers van de game, is dat ze best wel uitgebreid zijn en dingen laten zien. Natuurlijk is dit een remake van een game die meer dan twintig jaar geleden uitkwam, dus je weet gewoon veel dingen over wat er gaat gebeuren. Maar tegelijkertijd zitten er ook veel nieuwe elementen in. Bepaalde verhaalscenes komen beter tot hun recht en je krijgt te maken met nieuwe personages. Door dit allemaal te tonen in trailers, is er niet meer veel over. De onderstaande trailer is wat dat betreft een goed voorbeeld daarvan.

In de Remake Final Trailer zien we diverse gesprekken tussen de personages die een belangrijke rol spelen in het verhaal. Daarnaast krijg je ook een aantal interessante gevechten te zien met vijanden die in de game gelden als een soort eindbaas en waarbij je alles op alles moet zetten om daar levend uit te komen. Kortom, er zit behoorlijk veel in en dat geldt stras hopelijk ook voor de rest van de game.

De Final Fantasy VII Remake ligt vanaf 10 april in de winkel en is dan exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Je kunt de game hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nog 1 week: de Final Fantasy VII Remake Final Trailer
Sluiten