Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 14 feb 2017

Nostalgie ten top: de Nokia 3310 krijgt een comeback

De Nokia 3310 wordt als de robuuste smartphone aller tijden gezien. Het toestel werd in het vierde kwartaal van 2000 geïntroduceerd en sindsdien zijn er zo’n 126 miljoen exemplaren van verkocht. Ondanks dat Nokia al jaren geen telefoons meer heeft ontwikkeld, vindt het Finse bedrijf dat het tijd wordt om wat Nostalgie op te snuiven.

De Nokia 3310 tijdens de Mobile World Congres

HMD Global, het Finse bedrijf achter Nokia, heeft op 26 februari een event tijdens de Mobile World Congres gepland. Volgens een anonieme bron wordt er dus tijdens dit event een nieuwe variant van de Nokia 3310 gepresenteerd. Het wordt, net zoals zijn voorganger, een simpele telefoon waarmee je berichten kunt versturen en mee kunt bellen. De Nokia 3310 gaat dan ook maar 59 euro kosten. Snake, here we come!

Nokia presenteert ook drie Android-toestellen

Het blijft tijdens de Mobile World Congres niet alleen bij de Nokia 3310. Nokia is namelijk van plan om drie Android-toestellen op de markt te brengen. Denk aan de Nokia 3, 5, en 6 die op Android 7.0 zullen draaien. De prijsrange ligt tussen de honderdvijftig – en tweehonderdvijfig euro. Low-range toestellen dus die in Nederland vanaf mei voor een opmars gaan zorgen.

Reageer op artikel:
Nostalgie ten top: de Nokia 3310 krijgt een comeback
Sluiten