Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 30 dec 2018

Dit docking station houdt je koffie warm, je biertje koel en je smartphone opgeladen

Er zijn een paar dingen die vaststaan in het leven. Zo moet je koffie heet zijn, je biertje koud en moet je om de zoveel tijd je smartphone weer opladen. Voor veel mensen zijn koffie, bier en een smartphone ook redelijk belangrijke dingen het leven, waar ze dan ook veel tijd aan besteden. Het bedrijf Nomodo lijkt daarom een drie-in-een oplossing te hebben bedacht, om je leven wat makkelijker te maken. Met hun handige Trio docking station houdt je namelijk je koffie warm, je biertje koel en je smartphone draadloos opgeladen.

Docking station met warmhoudplaat en koelplaat

Het docking station bestaat uit twee verschillende delen. Aan de linkerkant heb je een soort soort plaat waar je je drankje op kunt plaatsen. Deze plaat heeft een dubbele functie. Je kunt hem namelijk instellen om als warmhoudplaat te dienen voor je kopje koffie of ander drankje dat warm hoort te blijven. Maar als je aan de andere kant zin hebt in een verkoelend drankje, kun je er ook voor kiezen om er een koelplaat van te maken. Je krijgt met het dock ook meteen een kopje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen favoriete kopje gebruiken van bijvoorbeeld Star Wars of een andere guilty pleasure.

Nomodo Trio docking station

Draadloze Qi fast-charger

Aan de rechterkant van het station vind je weer een draadloze oplader. Deze gebruikt de Qi-standaard, waar de meeste smartphones mee werken die draadloos opgeladen kunnen worden. En niet alleen laadt hij je toestel op, hij doet het ook nog eens snel. Het is namelijk een fast-charge oplader. Je hoeft je smartphone er dus alleen op te leggen om de batterij binnen de kortste keren weer vol te krijgen. Pas wel op dat je je drankje niet omgooit. Het station is ontzettend handig, maar een kopje koffie vlak naast je smartphone kan wel een beetje link zijn als je soms wat onhandig bent.

Nomodo Trio docking station

Pittig prijskaartje

Om de Nomodo Trio te bemachtigen, kun je bij de Amerikaanse Amazon site terecht. Helaas komt het ding wel met een behoorlijk prijskaartje en moet je er omgerekend zo’n 87 euro voor afrekenen. Daarnaast komt er ook nog eens 33 euro aan verzendkosten en importkosten bij. Aan de andere kant krijg je eigenlijk wel meteen drie apparaten, die je leven een stuk aangenamer gaan maken (tenzij je dus je koffie omgooit).

Voordat je koffie warm gehouden moet worden, moet je natuurlijk wel eerst een kopje koffie hebben. En deze briljante koffierobot zet het perfecte kopje koffie voor je en blijft een heel leven lang voor je werken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Amazon

Reageer op artikel:
Dit docking station houdt je koffie warm, je biertje koel en je smartphone opgeladen
Sluiten