Daniel Koster
Daniel Koster 30 apr 2015

Met de handige, draagbare GoBQ grill kun je overal zorgeloos barbecueën

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk één ding: barbecueën. Heerlijk in het zonnetje in het park bijvoorbeeld. Het mindere aan het barbecueën in het park is dat je een eigen barbecue moet meenemen. Het handigste alternatief was tot nu toe de wegwerpbarbecue. Deze barbecues zijn echter niet altijd even makkelijk te vervoeren en na gebruik niet handig op te ruimen. Nu is er een nieuw (en beter) alternatief, de GoBQ.

GoBQ

De GoBQ is de eerste en enige draagbare barbecue die ook nog eens functioneel is. Waar andere barbecues vaak log en zwaar zijn, is dit probleem bij de GoBQ niet aanwezig. Je kunt de barbecue makkelijk vervoeren aangezien-ie in een tas past, slechts vier kilo weegt en zeer compact is. Ben je aangekomen op de plek waar je wilt dineren, dan klap je ‘m handig uit. Dit werkt hetzelfde als bij een campingstoel. Het werkt dan ook zeer soepel en je bent binnen no-time klaar om heerlijke burgers op de grill te gooien. Wat het handigste is aan de GoBQ is het materiaal. Dit materiaal koelt namelijk direct af als je de hete kolen eruit gooit. Waar je hem dus binnen de kortste keren hebt uitgeklapt kun je de grill door het materiaal ook binnen de kortste keren weer inklappen.

Augustus

Het project staat op Indiegogo en heeft het beoogde doel van 27.500 euro overschreden. Dit betekent dat de GoBQ een feit is en vanaf augustus gereed zal zijn voor verzending. Jij kunt het project nog backen of even wachten totdat je ‘m kunt bestellen via de site. Het ziet er naar uit dat-ie ongeveer honderd euro kost en de verzendkosten bedragen nog eens 65 euro. Dan heb je wel een barbecue waar jij de komende zomers heel veel plezier aan zult beleven!

Reageer op artikel:
Met de handige, draagbare GoBQ grill kun je overal zorgeloos barbecueën
Sluiten