Daniel Koster
Daniel Koster 28 aug 2015

Nooit meer (beschonken) je drankje omstoten met de Mighty Mug Barware

Je glas omstoten: het gebeurt de één wat vaker dan de ander, maar het kan zelfs de beste overkomen. Vooral wanneer je al wat glazen alcohol achter de kiezen hebt en je bewegingen wat minder gecontroleerd zijn wil er nog wel eens een glas omkukelen. Of eigenlijk best wel heel erg vaak. Het is dan ook apart dat wij met al ons vernuft niet een glas kennen dat niet omvalt. Wanhoop niet langer, want na de Mighty Mug G is de Mighty Mug Barware-collectie er nu. Glazen die niet kunnen omvallen, yes!

Mighty Mug Barware

Na veel onderzoek en vooral heel veel verspilde alcohol was het antwoord volgens de ontwikkelaars dan eindelijk daar in de vorm van de Mighty Mug-lijn. Vier verschillende glazen hebben de ontwikkelaars ontworpen, een stijlvol whiskyglas, handig pint-glas, prima wijnglas en een normaal bierglas. Voor het ontwikkelen van de glazen die niet omvallen moesten de ontwerpers flink aan de bak. Het resultaat mag er wezen. Met een gepatenteerde smart-grip technologie zijn de Mighty Mugs niet om te krijgen. Dit aangezien de glazen zich vastzuigen aan elk hard oppervlak waar ze op neer worden gezet. Het handige hieraan is dat de glazen hierdoor niet kunnen worden omgestoten. Ze kunnen daarentegen wel simpel en zonder kracht te zetten worden opgepakt zodat je niet een half uur lang aan de glazen staat de rukken voordat je een slok kunt nemen. De glazen Mugs zijn van plastic gemaakt. Laat je er eentje uit je hand vallen, dan overleven ze dit vrijwel zeker. En een bijkomend voordeel is dat de Mighty Mug in de vaatwasser kan. Ideaal!

Kickstarter

Het project staat op Kickstarter en heeft binnen een zeer korte tijd al genoeg geld binnen gehaald. Jij kunt er hier een set van twee glazen bestellen voor 26 euro (exclusief 22 euro bezorgkosten). Des te meer Mighty Mugs je bestelt, des te goedkoper ze per stuk worden. En aangezien ze nagenoeg onbreekbaar zijn heb je er lang profijt van. Waar jij wellicht na een avond drinken niet blijft staan, blijft je Might Mug dat zeker wel!

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nooit meer (beschonken) je drankje omstoten met de Mighty Mug Barware
Sluiten