Daniel Koster
Daniel Koster 29 nov 2015

Nooit meer je toast verbranden met deze ingenieuze doorzichtige broodrooster

Wij vinden een geroosterd broodje altijd net even wat lekkerder dan een gewoon broodje. Vooral als je ‘m dan heerlijk belegt met roomboter en een lekkere plak kaas. Echter is er ook een probleem met het roosteren van brood. Er is namelijk een dunne grens te trekken tussen een perfect geroosterd broodje en een verbrand stuk toast. Het is hierdoor normaliter een combinatie van geduld, alertheid en kennis van je broodrooster om het perfecte stuk toast te bewerkstelligen. Met de doorzichtbare broodrooster wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt.

Doorzichtige broodrooster

Maak kennis met de Bamboo and Glass toaster, de vernuftige broodrooster die door Stumpf Studio is ontwikkeld. Het rooster is even slim als simpel. Want waarom zou een broodrooster niet doorzichtig zijn? Vooral aangezien we alledaagse materialen hebben die je hiervoor kunt gebruiken. Met bamboe worden de glazen zijkanten en de verwarmingselementen op de plaats gehouden. Nu kun je in één oogopslag zien of je broodje tot een perfect stuk toast is omgetoverd of dat je nog even moet wachten.

Slim concept

De Bamboo and Glass toaster, welke je kunt bedienen met een touchscreen, is voor nu helaas nog een concept. Echter kan het niet anders dan dat dit idee met enthousiasme wordt ontvangen. Wij zijn in ieder geval fan de transparante broodrooster en hopen dat-ie snel op de markt wordt gebracht. Je kunt hier meer over de rooster en de ontwikkelaars lezen. We houden je verder op de hoogte en laten het je uiteraard weten als-ie er daadwerkelijk is!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nooit meer je toast verbranden met deze ingenieuze doorzichtige broodrooster
Sluiten