Daniel Koster
Daniel Koster 15 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Nooit meer last van de regen op je slimme tweewieler met Rainpal

In de regen op je tweewieler zitten is geen pretje. Je bent bijvoorbeeld in een mum van tijd doorweekt. Echter is regen ook onveilig. Wanneer jij je helm op hebt is het lastig door je vizier heen te kijken. Dit doordat regen op je vizier achterblijft en-ie ook nog wel eens wil beslaan. Rainpal maakt hier korte metten mee!

Rainpal is een ruitenwisser voor je helm

Het idee achter Rainpal is slim doch simpel. Het kleine apparaat is namelijk een ruitenwisser voor je vizier. Binnen luttele seconden heb jij afgerekend met het regenprobleem. Het enige dat je hoeft te doen is de ruitenwisser op de bovenkant van je helm te klikken. Doordat-ie een fail safe systeem kent schiet-ie niet meer los. De ruitenwisser, die maar één millimeter breed is, doet vervolgens al het werk. Via knoppen op je helm kun je instellen hoe frequent de ruitenwisser moet bewegen zodat je elk type regenbui veilig kunt trotseren. Ideaal!

Veiliger op je tweewieler zitten

Je kunt de Rainpal ook in het donker gemakkelijk opzetten. Dit doordat-ie allerlei LED-lampjes kent die voor zeven seconden branden. Zo zie je precies waar je ‘m op moet klikken. Ben ook jij overtuigd van het kunnen van de Rainpal? Dan kun je ‘m nu via deze website op de kop tikken. Je betaalt dan negentig euro voor het handige apparaat. Dat heb je er wel voor over om een stuk veiliger de weg op te gaan, toch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nooit meer last van de regen op je slimme tweewieler met Rainpal
Sluiten