Nooit tijd om te joggen vanwege een kind? Met KidRunner sleep je ‘t gewoon mee

We zien regelmatig mensen op bakfietsen met hun kroost erin voorbij sjezen, en zelfs fietsen waar een soort aanhangwagentje achter hangt. Deze KidRunner gaat nog een stapje verder! Het is een karretje dat je om je middel bevestigt, zodat je je kids in een soort riksja voorttrekt.

Aanvankelijk moesten we een beetje lachen om dit idee, maar bij nader inzien is het toch niet zo gek. Tijdens het joggen, of een lange wandeling, kan dit karretje best handig zijn. Als je een middagje door de stad wilt banjeren is het natuurlijk beter om de kinderwagen vóór je te hebben. In ieder geval kun je een kind meenemen tijdens een rondje hardlopen, zonder dat je meteen een oppas hoeft te regelen. Het ziet er wat curieus uit, maar de KidRunner heeft dus wel degelijk enkele slimme voordelen.

De boog tussen je rug en het wagentje is schokabsorberend, zodat je kleine passagier niet wagenziek wordt en het karretje zo min mogelijk hort en stoot. De KidRunner verschijnt later dit jaar, en is geschikt voor kinderen van maximaal twintig kilo.

Meer info over de KidRunner vind je op deze site.

Reageer op artikel:
Nooit tijd om te joggen vanwege een kind? Met KidRunner sleep je ‘t gewoon mee
Sluiten