Daniel Koster
Daniel Koster 13 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Ontdek het prachtige Noorderlicht met een 4K-dronevlucht

IJsland, het land van vulkanen, architectonische hoogstandjes en natuurlijk het Noorderlicht. Die combinatie maakt het land een genot om te bezoeken. En nu kan dat gewoon vanuit je luie stoel!

Het Noorderlicht ontdekken

Hoge vijf voor Oli Haukur Myrdal uit IJsland. Deze held schiet al langer prachtige beelden van zijn thuisland en is nog lang niet uitgespeeld. Dat zie je ook aan de onderstaande video die hij van het Noorderlicht maakte. Alle beelden zijn in de buurt van Keykjavik gemaakt. En hoe. Wij staan elke keer weer wanneer we beelden van IJsland voorbij zien komen met open mond te kijken. Het landschap is adembenemend mooi en wanneer dat dan ook nog eens wordt opgelicht door het wonderbaarlijke groene licht van de Aurora Boreali, dan is het plaatje compleet. Volgens mij hebben we wel even genoeg gesproken. Check die video maar even om zelf te zien hoe tof het is!

Het is natuurlijk een flinke stap om zelf naar IJsland te gaan, al begint de tijd waarop je het Noorderlicht kunt zien wel weer aan te breken. Vanaf eind september tot eind maart is de beste tijd hiervoor. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere manieren om van het prachtige natuurverschijnsel te genieten. Zo is deze natuurfilm werkelijk fantastisch en zijn ook deze selfies adembenemend mooi. Ga jij het Noorderlicht ooit zien, dan zijn dat wel échte voorbeelden van hoe je dat licht dan op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Heb jij niet de tijd en/of geld om naar IJsland toe te reizen. Dan kun je ook zelf het Noorderlicht in je foto’s Photoshoppen. Joe!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontdek het prachtige Noorderlicht met een 4K-dronevlucht
Sluiten