Jelle van Es
Jelle van Es Apps 6 okt 2020

Nostalgie op je iPhone: breng Nokia tot leven met de 3310 widget!

Voordat de wereld massaal overging naar smartphones en de iPhone uitgroeide tot het meest succesvolle exemplaar, was er een andere telefoon die wereldwijd over de toonbank vloog. Het gaat hier om de Nokia 3310.

Ik ben zelf geboren in 1983 en heb zodoende gezien hoe de mobiele telefoon in opkomst kwam. En de Nokia 3310 was daarbij een geweldige telefoon. Een batterij die lang mee ging en met Snake had je een absolute topgame om je maanden mee te vermaken. Mocht je wat nostalgisch zijn, dan is er nu een toffe widget.

Nokia 3310 widget voor je iPhone

De Nokia 3310 Widget is als app te downloaden. Helaas kost hij wel een paar euro, maar mocht je dus een lekkere retro look willen, dan kan dit jouw ding zijn. Met de app is het mogelijk om verschillende dingen te doen, om zo op die manier je iPhone er lekker oldschool uit te laten zien. De onderstaande afbeelding geeft wat dat betreft een redelijk idee wat je er van kunt verwachten.

Nokia 3310 Widget (Afbeelding: App craft)

Qua beschrijving heeft de maker van de Nokia 3310 widget het volgende te zeggen over de app.

Widget in iOS 14

De toevoeging van widgets is één van de grotere updates die iOS 14 met zich heeft mee gebracht. Dankzij deze widgets is het mogelijk om je iPhone net wat meer te personaliseren ten opzichte van de oude stijl. Daarnaast kunnen ze helpen met een betere overzicht, waardoor je bepaalde nieuwsfeiten eerder voorbij ziet komen. Maar het kan ook voor heel wat creativiteit zorgen. In dit bericht gaven we daar al een overzicht van. Wil je meer lezen over wat iOS 14 ons allemaal heeft gebracht? Bezoek dan hier ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nostalgie op je iPhone: breng Nokia tot leven met de 3310 widget!
Sluiten