NS gaat je onderweg entertainen met heuse Whatsapp-thriller

Als je lang in de trein zit, kan het wat saai worden en veel reizigers zijn dan ook doorgaans druk bezig op hun smartphones. De NS heeft een leuke manier gevonden om je reis wat spannender te maken en lanceert binnenkort de eerste Nederlandse Whatsapp-thriller. Hiermee wordt je via WhatsApp beziggehouden en natuurlijk hoef je er niet per se voor onderweg te zijn.

NS thriller Ontspoord

De thriller gaat onder de naam Ontspoord en is geschreven door Melle Runderkamp, die we onder andere kennen van Het Schnitzelparadijs. In de NS thriller volgen we het verhaal van Sarah, die na een werkborrel helaas per ongeluk iets ziet dat ze niet had mogen zien. Doorgaans betekent dat problemen en in dit geval verdwijnt Sarah ook. De vraag is of het haar lukt om haar onschuld te bewijzen voordat ze gevonden wordt. Lezers zullen gaandeweg kennis maken met verschillende personages, zoals familie, vrienden en collega’s van Sarah.

NS WhatsApp-thriller Ontspoord

Tweehonderdtien WhatsApp berichtjes

In totaal zullen er ongeveer 210 berichten worden gestuurd met onder andere tekst, foto’s of video’s. Deze zullen gedurende een week worden gedeeld via WhatsApp en gaandeweg zal zich zich een bloedstollende klopjacht ontvouwen. Tijdens de ochtendspits van maandag 28 januari begint de thriller en verschijnen de eerste berichten van Ontspoord.

Aanmelden niet meer mogelijk

Deelnemers konden zich in eerste instantie tot zondag 27 januari aanmelden door ONTSPOORD AAN te sturen naar het mobiele nummer 065754 xx xx, maar helaas is het door de grote interesse niet meer mogelijk om mee te doen aan de WhatsApp-Thriller. Waarschijnlijk zullen er echter online wel her en der berichten verschijnen over het verloop van het verhaal en kun je het op deze manier enigszins toch nog volgen als je achter het net hebt gevist. Op vrijdagmiddag volgende week volgt de ontknoping van de thriller zou zou geen WhatsApp-timeline meer hetzelfde voelen volgens de NS.

NS WhatsApp-thriller Ontspoord

Gezien de grote interesse is het niet onwaarschijnlijk dat de NS nog een keer op de proppen komt met een spannend verhaal voor onderweg. Als het je deze keer niet is gelukt om mee te doen, krijg je misschien in de toekomst weer een kans om spannende WhatsApp berichtjes toegestuurd te krijgen. In de tussentijd lijken er voor WhatsApp zelf ook spannende veranderingen aan te komen. Facebook zou de app namelijk gaan integreren met Instagram en Messenger.

NS

Reageer op artikel:
NS gaat je onderweg entertainen met heuse Whatsapp-thriller
Sluiten