Mark Hofman
Mark Hofman Tech 11 mrt 2019

Nu op Netflix: 6 nieuwe films en series | week 11 2019

Netflix heeft een verschrikkelijk groot aanbod aan films en series, maar wie denkt dat de producent daarom stil zit heeft het mis. De content op de streamingdienst lijkt op wekelijkse basis, soms wel dagelijkse basis, te veranderen. Er verdwijnen films en series, maar er komen er ook heel veel bij. Iets wat de afgelopen week ook zeker gebeurde. 

Maar door al het content-geweld wat op Netflix te vinden is, snappen we dat gebruikers soms in de war kunnen raken. Welke nieuwe films en series moet je nu precies kijken en wat niet? Om je daar een antwoord op te geven houden we je elke week op de hoogte van een aantal nieuwe stukken content. Dit moet je in week 11 van 2019 echt gaan checken!

#1 Formula 1: Drive to Survive | seizoen 1

In Nederland hebben we er pas een paar jaar mee te maken, maar de populariteit van Formula One is al decennia immens. Echter is de gehele wereld rondom een van de meest indrukwekkende sporten ter wereld bijzonder gesloten. Gelukkig komt daar door Formula 1: Drive to Survive verandering in. In tien afleveringen krijgen we een uniek kijkje achter de schermen van alle raceteams, op Mercedes en Ferrari na, en zien we eindelijk hoe zo’n seizoen nu is voor de mensen die het vormen. We zien de ontwikkelingen van o.a. Max Verstappen, Daniel Ricciardo en Carlos Sainz.

Het eerste seizoen van Formula 1: Drive to Survive staat nu op Netflix.

#2 The Order | seizoen 1

Om de doos van zijn moeder te kunnen wreken, sluit een student zich aan bij een geheime order. Echter is dit niet zomaar een order, maar wordt er volledig gericht op het bovennatuurlijke. Het resultaat? Een duistere oorlog vol met weerwolven en zwarte magie. The Order lijkt dus een perfecte serie te zijn voor mensen die volle bak kunnen genieten van een flink portie Fantasy. Zeker wanneer series als Hemlock Grove en From Dusk Till Dawn je aandacht op positieve wijze hebben weten te trekken.

Het eerste seizoen van The Order is nu te zien op Netflix.

#3 The Hard Way

Wat doe je als voormalig soldaat wanneer je broer is vermoord? Simpel, je gaat naar Roemenië om wraak te nemen. Althans, dat is wat Payne doet in The Hard Way. De keiharde soldaat voegt zich bij twee bondgenoten en haalt de verantwoordelijke neer. Of althans, dat is het plan.

Een fantastische film die perfect lijk te zijn voor een regenachtige avond.

The Hard Way staat nu op Netflix.

#4 Immortals | seizoen 1

Als Netflix ons in de afgelopen jaren iets geleerd heeft, is het wel dat Turkije verdomd lekkere series weet te maken. Verhalen over vampieren zijn er misschien genoeg, maar zoals Immortals zag je ze nog niet eerder. We volgen het verhaal van Mia, een dame die niet heel erg lekker gaat met Dmitry. Echter draagt de beste man een iets andere eigenschap dan gemiddeld persoon op de aarde: Dmitry is een vampier. Eentje die overigens alles behalve gezellig is en onsterfelijkheid heeft uitgevonden. Problemen zijn er dus genoeg en die dienen opgelost te worden.

Het eerste seizoen van Immortals staat nu op Netflix.

#5 Stratton

Londen is een prachtige stad met een immens aantal inwoners. Een biochemische aanval op deze wereldstad zou dus catastrofaal zijn en daar moeten een M16 Agent en Navy Seal niks van hebben. De twee zetten alles op alles om een terrorist tegen te houden. Alleen het grote probleem is dat deze terrorist al twintig jaar vermist is en al die tijd onder de radar heeft weten te blijven. Hoe ga je zo’n persoon vinden?

Stratton is vanaf nu te zien op Netflix.

#6 After Life | seizoen 1

Wie Ricky Gervais als comedian kent, zal After Life misschien een beetje raar kunnen vinden. Echter is de grapjurk ook schrijver en acteur, wat ervoor zorgt dat hij de hoofdrol in deze aangrijpende serie te pakken heeft. Een serie waarin we een schrijver volgen die zijn vrouw verliest en daarbij ook de zin in het leven. Hij wordt nors, hij wordt saai en hij zit als een malle in de knoop met zichzelf. Echter laten de mensen om hem heen het daar niet bij zitten en komen ze met een oplossing. Tijd voor verandering!

Het eerste seizoen van After Life staat nu op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 nieuwe films en series | week 11 2019
Sluiten