Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 27 mei 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 21 2019

Dat Netflix bomvol staat met fantastische films en series drukken we je wekelijks door de neus. Dat komt voornamelijk vanwege het feit dat de dienst op wekelijkse basis van nieuwe content wordt voorzien. Afgelopen week was dat niet anders en verschenen er weer een hoop nieuwe titels op het platform. 

Maar welke moet je nu eigenlijk kijken? Het is een vraag die we vorige week voor je beantwoordde en zullen dat vandaag ook zeker niet anders doen. We hebben 6 fantastische nieuwe films en serie voor je uitgelicht waarvan wij denken dat je ze gezien moet hebben.

Dit zijn de titels van week 21 2019:

#1 What/If | 1 seizoen

Wanneer de idealistische wetenschapper Anne erachter komt dat ze een startkapitaal nodig heeft voor haar medische-technische start-up, gaat ze samen met haar man opzoek naar een investeerder. Maar wanneer ze er daadwerkelijk een lijken te vinden, komen ze er al snel achter dat je niet zomaar van iedereen geld aan moet nemen. Een mini-serie met een geweldig verhaal en Renée Zellweger in de hoofdrol.

Het eerste seizoen van What/If staat nu op Netflix.

#2 Rim of the World

Zomerkamp is voor een kind al bijzonder spannend, maar wanneer alles dat je kent verdwijnt wordt het nog enger. Het gebeurt vier compleet verschillende tieners in hun vrije zomer. De vier bevinden zich op zomerkamp wanneer de aarde wordt overgenomen door aliens. Ze moeten ondanks hun verschillen de koppen bij elkaar steken en de wereld redden. Maar gaat ze dat ook lukken?

Rim of the World staat nu op Netflix!

#3 Slasher | 3 seizoenen

Dertig jaar geleden werden de ouders van Sarah Bennett vermoord door een moordenaar die bekend staat als The Executioner, die vooral in het uiterst rustige Waterbury actief is. Wanneer Sarah en haar man Dylan na dertig jaar terugkeren naar het rustige dorpje, lijkt de rust alles behalve wedergekeerd te zijn. Sterker nog: de twee bevinden zich midden in een serie aan gruwelijke moorden die gericht zijn op de zeven zonden.

De drie seizoenen van Slasher staan nu op Netflix.

#4 The Dark Crystal

Het jaar 1982 draaide niet alleen om fantastische films als Blade Runner en Rocky III, maar ook om de Muppet Show. De kindvriendelijke show over een aantal poppen was dusdanig populair, dat de makers ervan er een geheel nieuwe film op baseerde. Het resultaat van dat idee was The Dark Crystal. In deze sprookjesachtige film zien we dat de Gelflings in een wereld vol vrede leven door de stralen van het Donkere Kristal, maar wanneer deze barst door een aardbeving komt dit geluk tot een einde.

The Dark Crystal staat nu op Netflix.

#5 Alta Mar | 1 seizoen

Je wil heel veel tijdens een reis op een luxe schip, maar een sterfgeval hoort daar niet bij. Laat staan meerdere sterfgevallen. Het gebeurt toch echt in het verhaal van Alta Mar dat zich in de jaren 40 afspeelt. Tijdens de reis van Spanje naar Rio de Janeiro gebeuren er hele mysterieuze dingen op het schip, waardoor de geheimen rondom twee samen reizende zussen spontaan aan het licht lijken te komen.

Het eerste seizoen van Alta Mar staat nu op Netflix!

#6 Zombieland

Het kan aan ons liggen, maar Zombieland behoort wel tot de komediefilms die je een keer gezien moet hebben. Doe je het niet voor de geweldige cast die bestaat uit Emma Stone, Jesse Eisenberg en Woody Harrelson, dan doe je het misschien wel voor het krankzinnig verhaal. De wereld is namelijk overgenomen door zombies en moeten de vier personages zien te overleven. Maar om dat te doen zijn de meest bizarre beslissingen nodig en een daarvan is met elkaar optrekken. Want als er iets gevaarlijk is in een wereld vol met zombies, dan zijn het mensen wel.

Zombieland is een keiharde aanrader en nu te zien op Netflix!

Meer Netflix?

We snappen dat je door deze lijst spontaan meer zin gekregen hebt in de content van Netflix. Gelukkig schrijven we nog heel veel meer over het platform en de titels die ermee gepaard gaan. Zo verschenen afgelopen week deze films en series op het platform, zijn dit de titels die we de rest van de maand nog kunnen verwachten en vind je hier al het nieuws over Netflix. Kortom: genoeg te lezen, genoeg te zien en genoeg te streamen!

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 21 2019
Sluiten