Mark Hofman
Mark Hofman Tech 12 aug 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 33 2019

Netflix staat boordevol fantastische films en series, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor nieuw content. Dat is ook wel te zien aan het feit dat de streamingdienst wekelijks nieuwe titels krijgt. Maar welke moet je nu precies bewonderen? We zetten 6 fonkelnieuwe films en series voor je op een rij!

Vanaf nu te zien op Netflix

In week 32 zijn er weer genoeg nieuwe titels op Netflix verschenen, wat simpelweg betekent dat je ze in de week 33 van 2019 kan bekijken. Er worden op onze website regelmatig films en series uitgelicht, maar vervolgens moet je nog enige tijd wachten voor je ermee aan de haal kan. Dat is niet het geval in onze rubriek “Nu op Netflix“. We zoeken de pareltjes voor je uit en zorgen ervoor dat we je niet blij maken met een dode mus. Je kan de content waar we je lekker mee maken dus direct bewonderen op de streamingdienst.

Afgelopen week zijn er weer heel wat titels toegevoegd aan het aanbod en we hebben de zes lekkerste voor je op een rijtje gezet!

#1 GLOW (Netflix Serie) | Seizoen 3

De meest badass vrouwen in de wereld van het worstelen zijn terug op je beeldscherm. Netflix heeft het derde seizoen over de Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW) toegevoegd aan de streamingdienst. We zien wederom Alison Brie, Betty Gilpin en Sydelle Noel terug in deze unieke serie, waarin we op briljante wijze teruggebracht worden naar de jaren ’80.

Het derde seizoen van GLOW staat nu op Netflix.

#2 Enter The Anime

Anime is anno 2019 niet alleen groot meer in Azië, maar weet ook steeds meer voet te zetten in het westen. Maar wat is deze unieke vorm content nu precies, hoe wordt het in elkaar gezet en wat is de achterliggende gedachte? In Enter The Anime krijgen we een uniek kijkje achter de schermen en krijgen we de gezichten achter dit genre onder ogen te zien.

Enter the Anime staat nu op Netflix.

#3 Wu Assassins (Netflix Serie) | 1 seizoen

Wanneer de jonge chef-kok Kai Jin, in het mysterieuze Chinatown van San Francisco, erachter komt dat hij de Wu Assassin is staat zijn leven op z’n kop. Niet alleen moet hij er vanaf dat moment voor zorgen dat de wereld vrij is van de krachtige en gevaarlijk Wu, maar moet hij er ook achter komen wat zijn nieuwe roeping precies betekend en hoe hij ermee om moet gaan.

Het eerste seizoen van Wu Assassins staat nu op Netflix.

#4 Badla

Wanneer een jonge vrouwelijke ondernemer in een gesloten hotelkamer opeens wakker wordt naast het levenloze lichaam van haar liefde, schakelt ze de hulp in van de beroemde advocaat Badal Gupta. Maar voor hij haar goed bij kan staan en haar onschuld kan bewijzen, moeten de twee er eerst achter zien te komen wat er precies gebeurt is. Een hoogstaande Indiase film die geprezen wordt door critici.

Badla is nu te zien op Netflix.

#5 The Family (Netflix Serie) | 1 seizoen

The Family is een groep conservatieve Christenen met niet de mensen mensen in hun midden. Het mag duidelijk zijn dat deze familie een buitenmaats grote invloed uit in Washington en dat deze groep wereldwijde ambities heeft. In deze miniserie krijgen we te zien wat deze groep precies inhoudt, wie erbij betrokken is en wat voor consequenties het heeft om je mond voorbij te praten.

The Family is vanaf nu te zien op Netflix.

#6 La Chicas del Cable (Netflix serie) | seizoen 4

In de jaren ’20 besluiten vier vrouwen die werkzaam zijn bij de National Telephone Company (NTC) het heft in eigen hand te nemen en een heuse revolutie te starten. Dit allemaal terwijl ze zich ondertussen nog bezighouden met romantiek, afgunst en hun carrière.

Alle vier de seizoen van La Chicas del Cable (Cable Girls) staan nu op Netflix.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 33 2019
Sluiten