Mark Hofman
Mark Hofman Tech 17 jun 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 24 2019

Netflix staat helemaal vol met fantastische content, maar er is altijd ruimte voor meer. Zo dropt de streamingdienst op wekelijkse basis nieuwe titels op het platform, zodat jij je nooit hoeft te vervelen. Maar wat zijn nu precies de films en series die vorige week het daglicht hebben gezien en nu dus te checken zijn? 

Nieuwe films en series op Netflix

Om je een antwoord te geven op die vraag hebben we bij WANT ‘Nu op Netflix’ geïntroduceerd. Hierin kijken we naar de nieuwe films en series die het daglicht afgelopen week gevonden hebben op de streamingdienst en dus ook nu direct te checken zijn. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet snappen wij ook, dus hebben we de zes meest opvallende titels voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de films en series van week 24 2019 die je nu direct kunt checken!

#1 Jurassic World

De originele Jurassic Park films stonden al even op Netflix, maar daar komt de moderne variant nu eindelijk bij. In 2015 zagen we Chris Pratt verschijnen in de vierde film: Jurassic World. Na alle problemen die de eerste drie films ons al gaven, wordt er wederom geprobeerd om een pretpark vol met dino’s te beginnen. Maar dat dit niet goed gaat konden we zelf uiteraard ook nog wel bedenken.

Jurassic World staat te schitteren op Netflix.

#2 Jessica Jones | seizoen 3

Het is nog een keer genieten op Netflix voor Marvel fans. Ondanks het feit dat de Original omtrent de The Defenders franchise nog wel op het platform zullen blijven staan, gaat er niets nieuws meer verschijnen. Daarmee is de komst van Jessica Jones seizoen 3 zonder twijfel een bijzonder moment te noemen. Het derde seizoen gaat het verhaal over Jessica en haar strijd met de onderwereld van New York verder vertellen in 13 spannende nieuwe afleveringen.

Het derde, en laatste, seizoen van Jessica Jones is nu te zien op Netflix.

#3 Dunkirk

Het Franse Duinkerke was tijdens de Tweede Wereldoorlog het decor van een van de meest bekendste reddingsoperaties ooit. Het bizarre verhaal en de indrukwekkende gebeurtenissen lenen zich goed uit voor een verfilming. En dat is precies wat Dunkirk is. In deze films zien we Harry Styles, Tom Hardy en Cillian Murphy de bizarre reddingsoperatie meemaken. Een operatie die door de regie van Christopher Nolan dusdanig goed uit de verf komt, dat de film maar liefst drie Oscars wist te winnen.

Dunkirk is een meesterwerk die je gezien moet hebben en hij staat nu op Netflix.

Netflix in de WantKast Podcast

Artikelen over Netflix vind je op onze website genoeg en dat betekent dat we het er ook over hebben in onze eigen podcast. In WantKast deel ik iedere week, samen met Thomas Aalderink van Manners, het tofste technieuws van de afgelopen week. We hebben het over de ontwikkelingen, bespreken onze hoogtepunten en checken wat er tof is op het gebied van Netflix.

Benieuwd geworden, check dan de aflevering van deze week hieronder!

#4 Murder Mystery

De Netflix Original film Murder Mystery laat zien dat Jennifer Aniston en Adam Sandler elkaar nog lang niet zat zijn. De twee werken wederom samen en belanden weer in een bizar avontuur. Zo gaat het duo, waarin hij als agent werkt en zij als kapster, op een heerlijke vakantie met z’n tweeën. Tijdens dit uitje komen de twee in contact met een miljardair en mogen ze langskomen op zijn jacht. Wanneer het erop lijkt alsof deze vakantie de beste ooit gaat worden, gaat het helemaal mis. Er wordt een lijk gevonden en het duo is hoofdverdachte nummer 1.

Murder Mystery staat nu op Netflix.

#5 Shaft

Netflix gooit later dit jaar het derde deel van Shaft op de streamingdienst en om alvast in de stemming te komen krijgen we het tweede deel voorgeschoteld. De versie uit 2000, met Samuel L. Jackson in de hoofdrol, staat nu op het platform. We hebben niet te maken met een fantastisch diepgaan verhaal, maar zien Samuel L. Jackson in een film vol actie en humor. En van dat soort films kunnen we nooit genoeg krijgen.

SHAFT staat nu op Netflix.

#6 Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story

De grootste artiesten op aarde hebben op Netflix al hun eigen documentaire gekregen. Van Michael Jackson tot Quincy Jones en van Whitney Houston tot de Beatles: hun verhalen staan allemaal op de streamingdienst. Maar wat dat betreft kan een van de grootste muzikanten aller tijden niet ontbreken. Netflix heeft Rolling Thunder Revenue: A Bob Dylan Story, een indrukwekkende documentaire over het bijzondere leven van een bijzondere man, op het platform gezet. En eerlijk is eerlijk: na het zien van deze docu snap je niet dat het zolang geduurd heeft.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese staat nu op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 24 2019
Sluiten