Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 03/06/2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 22 2019

Dat Netflix volstaat met fantastische content hoeven we jou niet meer te vertellen, maar het kan altijd beter. De streamingdienst weet dat zelf ook en voegt op wekelijkse basis nieuwe films en series toe aan het platform. Dat gebeurde ook in week 22 van 2019 en wij lichten de beste titels voor je uit. 

Bij WANT snappen we maar al te goed dat je door al het content-geweld het bos niet meer ziet. Daarom zetten we iedere week de lekkerste (nieuwe) content voor je op een rijtje. Zo waren dit de toppers in week 21 van 2019 verschenen en kunnen we komende maand deze series en deze films verwachten.

Maar nu richten we ons op de films en series die afgelopen week verschenen zijn op Netflix. Deze 6 fonkelnieuwe titels zijn vanaf nu te zien!

#1 The Hangover Part III

Wie denkt dat onze grote vrienden van The Hangover een vrijgezellenfeest nodig hebben om in de problemen te komen, heeft het derde deel uit de franchise nog niet gezien. In The Hangover Part III gaat het helemaal los en komen ze erachter dat de problemen uit voorgaande films slechts een voorproefje waren op het echte werk. Voor de personages misschien vervelend, maar des te leuker voor ons om naar te kijken!

The Hangover Part III staat nu op Netflix!

#2 When They See Us | Seizoen 1

De heftige Netflix serie When They See Us is gebaseerd op een verhaal die onze nare geschiedenis weer eens bloot legt. In 1989 werden vijf jongeren uit Harlem, New York, opgepakt voor de brute verkrachting van een jogger. De gevolgen van die aanhouding waren groot, zeker gezien het feit dat de jongeren er helemaal niets mee te maken hadden. Maar het wordt al snel duidelijk dat de rechter zijn oordeel niet baseert op feiten en bewijs, maar op huidskleur.

Het eerste seizoen van When They See Us staat nu op Netflix.

#3 Police Academy

Wie behoefte heeft aan een van de meest flauwe films ooit gemaakt, moet zonder enige twijfel Police Academy gaan kijken. Door een flink tekort aan politieagenten worden de eisen voor toetreding tot de macht aanzienlijk verlaagd. Dit resulteert niet alleen in het feit dat er een probleem wordt opgelost, maar ook dat er een nieuw probleem opstaat. Want de politiemacht bestaat spontaan uit mensen die helemaal niet klaar zijn om deze uiterst verantwoordelijke taak op zich te nemen. En dat is hilariteit tot het hoogste niveau. Of een laag niveau….

Police Academy staat nu te schitteren op Netflix.

Netflix in onze WantKast Podcast

Stijgt jouw lichaamstemperatuur van Netflix en al het moois dat het te bieden heeft? Dan kunnen we elkaar de hand schudden! Wij van WANT krijgen het ook best heet van Netflix en delen dit ook wekelijks met volle enthousiasme in onze WantKast Podcast. Naast het feit dat we het grootste nieuws van de afgelopen week delen, komen we ook met een korte rubriek waarin we het nieuws omtrent Netflix vertellen.

We zouden het heel erg waarderen als jij onze Podcast zou willen beluisteren! Je vindt de meest recente aflevering hieronder!

#4 Bad Blood | Seizoen 2

Wie de maffia direct koppelt aan Italië of New York komt tijdens het kijken van Bad Blood thuis van een koude kermis. Deze succesvolle serie richt zich volledig op families die gevestigd zijn in Montreal en het alles behalve nauw nemen met de regeltjes. We volgen de Rizzuto familie die al sinds de jaren ’70 regeren in de Canadese stad. Hoe ze dat doen, wat er voor nodig is en wat voor problemen daarbij komen kijken zie je ook in het tweede seizoen van deze spannende serie.

Het tweede seizoen van Bad Blood is nu te zien op Netflix.

#5 Ocean’s Thirteen

Willie Bank komt er in Ocean’s Thirteen op de harde manier achter dat je Danny Ocean en zijn team niet achter je aan wil hebben. De groep heeft het op deze man gemunt omdat hij Reuben Tishkoff belazert en er persoonlijk voor zorgt dat de man met hartproblemen in het ziekenhuis ligt. En als je dan net een Casino en Hotel in Las Vegas wilde openen, zijn dat uiteraard de eerste dingen die geraakt worden door het team van Danny Ocean. De opening wordt een grote chaos en dat komt voor het team van Ocean helaas niet zonder gevolgen.

Ocean’s Thirteen staat nu op Netflix!

#6 How To Sell Drugs Online (Fast) | Seizoen 1

How To Sell Drugs Online: Fast is een gloednieuwe Netflix Original serie uit Duitsland. We volgen de tiener Moritz die, naar eigen zeggen, een geniaal idee heeft. Vanuit zijn slaapkamer verkoopt de jonge jongen XTC op het internet. Het geld vliegt binnen als een Boeing 747, maar dat dit geniale idee ook negatieve gevolgen kan hebben wordt al snel duidelijk.

Het eerste seizoen van How To Sell Drugs Online (Fast) staat nu op Netflix.

Netflix

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 22 2019
Sluiten