Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 29 jul 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 31 2019

Netflix heeft een gigantisch aanbod aan films en series, maar er is altijd ruimte voor meer. De streamingdienst heeft afgelopen week weer flink wat titels toegevoegd, die je op dit moment direct kunt kijken. Maar welke zijn echt de moeite waard?

6 fonkelnieuwe Netflix films en series

Om jou een beetje wegwijs te maken in de wereld van Netflix, publiceren we iedere week een overzicht met 6 nieuwe titels die zonder twijfel de moeite waard zijn. Het mooie aan deze lijst is dat je deze films en series dus direct kunt kijken en niet blij gemaakt wordt met een dooie mus.

Deze week zien we onder andere het zevende seizoen van Orange is the New Black, duikt Will Smith wederom op en is het griezelen geblazen met IT. Deze zes films en series zijn volgens ons de moeite waard:

#1 Orange is the New Black (Netflix Serie)| seizoen 7

Ja favoriete gevangenen zijn nog een keertje terug. Netflix heeft het zevende seizoen van Orange is the New Black toegevoegd aan het aanbod. De serie behoort tot een van de eerste Netflix Original series en komt dit jaar dan toch echt aan een einde. We volgen dit keer niet alleen de ontwikkelingen in de gevangenis, maar ook buiten de gevangenis. Groot fan? Geniet dan nog een keer van een lading nieuwe afleveringen op je beeldscherm!

Orange is the New Black seizoen 7 is nu te zien op Netflix.

#2 I Am Legend

Wanneer het medicijn tegen kanker gevonden lijkt te zijn, weet een mysterieus virus de wereld over te nemen. De ene helft van de mensheid is uitgestorven en de andere helft is veranderd in een zooitje bloeddorstige vampieren. Kolonel en wetenschapper Robert Neville (Will Smith) is in New York nog de enige die over is. Maar om nu te zeggen dat hij helemaal alleen is…

I Am Legend is nu te zien op Netflix.

#3 Chief of Staff (Netflix Serie)| seizoen 1

In zijn rol als stafchef van de Nationale Vergadering heeft Jang Tae-Jun de macht om invloed uit te oefenen op machtige mensen. Een gave waar hij dan ook zeker gebruik van maakt om zichzelf naar de top te werken.

Het eerste seizoen van Chief of Staff staat nu op Netflix.

#4 The Great Hack (Netflix Film)

Data is anno 2019 meer waard dan olie en dat zorgt ervoor dat er een bizarre industrie achter schuilt. Cambridge Analytica was het bedrijf dat de Amerikaanse presidentsverkiezing en de Brexit wisten te sturen door het gebruik van data. Aan iedere Amerikaanse inwoner weet het bedrijf 5000 datapunten te koppelen. Maar overtreed het bedrijf hiermee de wet niet en hoe komt het bedrijf aan deze data? In The Great Hack vind je het antwoord!

The Great Hack staat te schitteren op Netflix.

#5 Another Life (Netflix Serie)| seizoen 1

Pak de film Arrival, combineer deze met Star Trek en je hebt Another Life. In deze serie verschijnt er een mysterieus buitenaards schip op aarde en gaat Niko Breckinridge samen met haar team de ruimte in om de oorsprong van dit schip te vinden. Is er buitenaards leven waar wij niets van weten?

Het eerste seizoen van Another Life staat nu op Netflix!

#6 IT

In 2017 verscheen er een nieuwe versie van de klassieke horrorfilm IT. Als er steeds meer kinderen lijken te verdwijnen moet een groep verschoppelingen niet alleen hun grootste angsten, maar ook de meest angstaanjagende en ongrijpbare clown ooit bedwingen.

IT staat nu op Netflix.

Meer Netflix?

Enthousiast geworden van deze lijst, dan hebben we gelukkig nog heel veel meer Netflix content voor je. Hier check je bijvoorbeeld de toppers van de afgelopen week en zijn dit de titels die je in juli nog kan verwachten. Ben je benieuwd naar de allerbeste series op Netflix, dan hebben we hier een toffe lijst voor je.

Op de hoogte blijven van alles wat maar met Netflix te maken heeft? Dan raden we je graag ons overzichtpagina aan.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 31 2019
Sluiten