Mark Hofman
Mark Hofman Tech 15 jul 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 29 2019

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe films en series toe aan het aanbod. Zo heeft de streamingdienst vorige week ook veel voldoende nieuwe titels op het platform gedropt. De grote vraag is alleen: wat moet je kijken? We zetten de zes meest opvallende en tofste titels voor je op een rij die je nu direct kan bewonderen!

Deze 6 fonkelnieuwe films en series zijn nu te zien op Netflix

We hoeven je inmiddels niet meer te vertellen dat er veel moois op Netflix te vinden is. Naast het feit dat er begin deze maand veel mooie titels verschenen zijn, hebben we komende weken ook nog voldoende tegoed. Iets dat we overigens niet alleen vorige week meemaakten, maar ook vandaag weer te zien krijgen. Afgelopen week heeft Netflix weer flink wat films en series op het platform gesmeten die je op dit moment direct kan bekijken.

Omdat jij door alle bomen waarschijnlijk het bos niet meer in het zicht hebt, helpen wij je een handje. In “Nu op Netflix” laten we je meerdere keren per week de pareltjes van het platform zien en vandaag is dat niet anders. We hebben de zes meest opvallende, en tofste, nieuwe titels voor je op een rij gezet.

Pak de popcorn, trek een koud drankje uit de koelkast en geniet van deze 6 fonkelnieuwe titels op Netflix.

#1 Suits | Seizoen 7A

Ondanks het feit dat we in Nederland behoorlijk achterlopen op het gebied van Suits, zijn we best blij dat de serie er weer is. Netflix heeft het eerste deel van seizoen 7 van de serie toegevoegd aan het aanbod. We kunnen nog een keer genieten van Patrick J. Adams en Meghan Markle in de serie over de advocatuur, gezien het feit dat de twee er niet meer bij zijn in seizoen 8. We volgen dit seizoen dus nog een keer de avonturen van Harvey Spectre en Mike Ross in de uiterst zware wereld.

De eerste tien afleveringen van Suits seizoen 7 staan nu op Netflix!

#2 Point Blank | Netflix Original

Marvel-fans zullen zonder enige twijfel enthousiast worden het feit dat Point Blank op de streamingdienst verschenen is. In de spannende film hebben Frank Grillo en Anthony Mackie de hoofdrol te pakken. De twee zagen we eerder al in verschillende Marvel-films, maar gaan nu een compleet andere kant op. In Point Blank wordt de vrouw van het personage van Anthony Mackie ontvoerd en dat zorgt ervoor dat hij de hulp inschakelt van een gewonde moordverdachte. Want wanneer je aan de vrouw van Mackie komt, doet hij er alles aan om haar terug te halen.

Point Blank is vanaf nu te zien op Netflix!

#3 Designated Survivor: 60 days | 1 seizoen

De populaire Netflix serie Designated Survivor werd onlangs nog voorzien van een nieuw seizoen, maar er verscheen vorige week spontaan een soort spinoff. Althans, dat is het idee dat je krijgt wanneer je de titel Designated Survivor: 60 days tegenkomt. Het gaat om een compleet nieuw deel van de serie, maar dan wel compleet anders dan je gewend bent. Waar we ons nu niet richten op de politieke strijd in de Verenigde Staten, verkassen we met z’n alle naar Korea.

Het eerste seizoen van Designated Survivor

#4 Marshall

Mensen die veel afweten van de zwarte burgerrechtenbeweging zullen de naam Thurgood Marshall zonder twijfel kennen. Hij was de eerste donker gekleurde rechter van het Amerikaanse gerechtshof. Helaas was het voor Marshall alles behalve makkelijk om op deze positie te komen. Daarom richt de film Marshall zich niet op de periode waarin hij rechter was, maar volledig op de periode ervoor. Een inspirerend verhaal met niemand minder dan Chadwick Boseman (die we kennen van Black Panther) in de hoofdrol.

Marshall is nu te zien op Netflix.

#5 Family Reunion | 1 seizoen

Een moeder van een gebroken familie probeert weer in contact te komen met haar nakomelingen. Daarom verhuizen ze samen met elkaar van de West Coast naar de Midwest van de Verenigde Staten. Alleen waar dit idee vrij simpel leek in haar hoofd, blijkt de praktijk een heel stuk moeilijker te zijn. Een heerlijke komedie die je lekker vanaf de bank kan bingen.

Family Reunion seizoen 1 is vanaf nu te zien op Netflix.

#6 Easy A

Olive Penderghast is het slachtoffer van een pittige roddel op de middelbare school. De dame zou namelijk nogal losbandig zijn, terwijl dit helemaal niet zo is. Maar als je dan toch al een slechte reputatie hebt in de wandelgangen van de school, dan kun je er maar beter gebruik van maken ook. Een leuke komediefilm met niemand minder dan Emma Stone in de hoofdrol.

Easy A is nu te zien op Netflix.

Meer Netflix?

Enthousiast geworden van al dit content-geweld? Dan hebben we nog wel meer toffe content voor je! Zo zijn dit de films en series die de rest van juli zullen verschijnen op de streamingdienst en waren dit de toppers van de afgelopen week. Helaas verlieten flink wat titels ook de streamingdienst en deze titels check je hier.

Benieuwd naar al onze Netflix-content? Check dan zeker even ons overzichtspagina om helemaal niets te missen!

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 29 2019
Sluiten