Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 37 2019

Het is weer maandag. Gezien dit voor veel mensen niet het fijnste moment van de week willen wij dit graag compenseren door met iets leuks te komen, namelijk een overzicht van de meest noemenswaardige films en series die vorige week op Netflix zijn verschenen. Dit om jullie als lezers weer te voorzien van enkele kijktips.

Nu op Netflix: 4 nieuwe films en 2 series

Waar ons Netflix overzicht vorige week voornamelijk uit films bestond hebben we nu ook enkele interessante series om te delen.

Geostorm

Geostorm is zo’n film die door de recensenten maar matig werd ontvangen, maar bij het grote publiek echter wel aansloeg. Of nou ja, we vermoeden dat veel mensen het vooral een vermakelijke film vonden.

Het gaat hier om een rampenfilm waarin de gevolgen van klimaatsverandering op een zeer onaangename manier duidelijk worden. Met als gevolg natuurlijk een hoop ellende, die gelukkig wel op een spectaculaire wijze in beeld gebracht is.

The Spy (Netflix original)

Sacha Noam Baron Cohen is zo’n acteur die met name bekendstaat vanwege zijn komische rollen. Denk hierbij aan typetjes als Brüno en Borat. Al is hij sinds kort ook in een bloedserieuze rol te zien. Cohen heeft namelijk de hoofdrol in The Spy, een op waarheid gebaseerde Netflix serie waarin een Israëlische spion probeert binnen te dringen in de overheid van Syrië.

Ondanks dat enkele critici aangaven dat het verhaal enkel vanuit Israëlisch oogpunt verteld wordt zijn de reacties op The Spy verder zeer lovend.

Élite seizoen 2 (Netflix serie)

We hebben het al een paar keer over deze Spaanse Netflix serie gehad, maar hij is te interessant om niet nog eens te benoemen.

Netflix Elite
Elite Bron: Netflix

Élite gaat over een exclusieve school waar ondanks de elitaire status enkele duistere geheimen verborgen worden. Het eerste seizoen werd erg goed ontvangen door de Netflix abonnees, waardoor het zeker de moeite waard is om deze titel eens te checken.

I Still See You

Als jij films met alternatieve werelden kunt waarderen dan is I Still See You voor jou de voornaamste aanrader van deze week. Hierin zien we namelijk een wereld waarin het niet altijd even duidelijk is of iemand dood of levend is. Dit is verwarrend, maar levert ook enkele interessante momenten op.

De cast kent voornamelijk acteurs die veel in series te zien waren, dus als jij een echte binge-watcher bent dan zal je wellicht enkele gezichten herkennen.

The Stanford Prison Experiment

Het beruchte Stanford Prison Experiment dat in de jaren 70 plaatsvond deed veel stof opwaaien. Met name omdat het uit leek te wijzen dat ook normale mensen onder bepaalde omstandigheden in monsters kunnen veranderen.

Het in 2015 verschenen The Stanford Prison Experiment is niet de eerste verfilming van deze spraakmakende gebeurtenis, maar desondanks prima kijkvoer voor een avondje op de bank. Mocht hij jou echter niet zo liggen dan zou je ook nog The Experiment kunnen proberen, een andere Netflix titel die hetzelfde thema behandelt.

Time Freak

Mocht jij iemand zijn de films kijkt vanwege een bepaalde acteur of actrice dan is Time Freak wellicht wat voor jou. Deze heeft namelijk een hoofdrol voor Sophie Turner, die we natuurlijk kennen vanwege haar rol als Sansa Stark in Game of Thrones.

De film is qua verhaal nogal zoet, maar wellicht is het een leuke titel om samen met je partner te kijken.

Mocht jij liever wat dieper in het Netflix aanbod duiken dan kunnen we de Kijkvoer! Podcast van harte aanbevelen. Je kunt deze hier beluisteren.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 37 2019
Sluiten