Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 37 2019

September is nog maar net begonnen, maar er zijn al een hoop interessante nieuwe titels aan Netflix toegevoegd. Ondanks dat ze dit keer niet allemaal even goed beoordeeld worden op sites als IMDB zijn ze wat ons betreft wel het noemen waard. Vandaar dat we even een overzichtje voor jullie hebben gemaakt.

Nu op Netflix: 5 nieuwe films (en 1 serie)

Er gaat in september veel moois naar Netflix komen. Sterker nog, een gedeelte hiervan staat nu al online. De streamingdienst heeft gisteren namelijk ruim 10 nieuwe films toegevoegd.

Als het gaat om nieuwe series is het nog rustig, al zal later deze maand het nieuwe seizoen van Élite op de dienst verschijnen. Wat er momenteel al op Netflix te zien is zie je hieronder:

Avengers of Justice: Farce Wars

In Avengers of Justice: Farce Wars komen Marvel en DC eindelijk samen, maar waarschijnlijk niet op de manier die je gehoopt had. Het gaat hier namelijk om een parodie, waarin met beide de spot wordt gedreven. Ook de Star Wars franchise moet eraan geloven.

Zoals de titel al doet vermoeden betreft het een enorm flauwe film die het kijken eigenlijk nauwelijks waard is. Al zou het zomaar kunnen dat jij er wel de humor van inziet. Leuk voor een hersenloos Netflix avondje!

Mad Max

Er zijn echter ook goede films uitgekomen. Een voorbeeld hiervan is Mad Max, dat een echte cultklassieker is. Tevens zien we hierin een van de eerste grote rollen van Mel Gibson, de acteur en regisseur die bekend is van Braveheart.

Dirty Dancing

We betwijfelen of het je genre is, maar gezien de klassieke status van deze film is hij zeker het noemen waard.

Jeepers Creepers 3

Als jij een echte horrorfan bent dan zal je misschien weleens van Jeepers Creepers gehoord hebben. De in 2001 verschenen film werd namelijk verrassend goed ontvangen. Vandaar dat er nog enkele vervolgen kwamen, waarvan de tweede nu op Netflix staat.

Jeepers Creepers 3 mag dan niet zo succesvol zijn als het origineel, maar als horrorfan ga je er vast een avondje plezier aan kunnen beleven.

Maggie

Arnold Schwarzenegger is misschien niet de beste acteur aller tijden, maar hij doet wel altijd zijn best. Veelal met succes, al hadden wij hem niet verwacht in een film als Maggie.

Gezien het hier om een zombiefilm gaat zou je verwachten dat Arnold in de rol van een keiharde zombiejager gaat kruipen, maar dat valt nogal mee. Het verhaal draait namelijk om een meisje dat gebeten wordt door een zombie. Aangezien haar vader (gespeeld door Arnold) haar niet kwijt wilt doet hij er alles aan om een geneesmiddel te vinden. Zelfs als hij hiervoor zijn eigen leven (en dat van zijn omgeving) in gevaar moet brengen.

Moving Art seizoen 3 (Netflix serie)

Naast films en series kan ook de natuur iets heel moois zijn om naar te kijken. Dit vindt ook Louie Schwartzberg, de regisseur van Moving Art. Dit is een Netflix serie waarin er iedere aflevering voor een bepaald onderwerp of locatie is uitgekozen, om daar vervolgens sfeershots te maken.

Meer Netflix

Naast de bovengenoemde titels zijn er echter nog veel meer films en series in aantocht. Een voorbeeld hiervan is The Spy, met Sacha Baron Cohen. Een trailer is hier te bekijken.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 37 2019
Sluiten