Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 42 2019

Netflix mag dan misschien regelmatig bepaalde titels uit haar aanbod halen, maar nu blijkt dat sommige daarvan later nog eens terugkomen. Er zijn vorige week namelijk een flink aantal titels aan het aanbod toegevoegd, waarvan sommige al eens op de dienst hebben gestaan.

Gezien het hier om leuke films gaat zijn wij er echter alleen maar blij mee. We hebben daarom ook een aantal van deze titels in ons wekelijkse Netflix overzicht verwerkt. Welke dat precies zijn kun je in dit artikel ontdekken.

Nu op Netflix: zombies, haaien en klassieke animatiefilm

Ook in week 42 heeft Netflix weer een hoop interessante titels toegevoegd. Naast enkele zeer goede horrorfilms zijn er ook films in andere genres bijgekomen. Een aantal voorbeelden zie je hieronder:

Jaws

We beginnen – net als vorige week – weer met een klassieker. Dit keer is dat Jaws, een titel waar je ongetwijfeld weleens van gehoord hebt. Het is volgens veel critici een van de beste horrorklassiekers aller tijden. Dus wat ons betreft een ideale Netflix film in aanloop van Halloween.

Shaun of the Dead

In ons recente artikel over de tweede trailer voor Zombieland: Double Tap schreven we dat Zombieland misschien wel de leukste zombiefilm aller tijden is. Al zullen fans van Shaun of the Dead het daar zeker niet mee eens zijn. Deze parodie op zombieklassieker Dawn of the Dead weet volgens vele kijkers de perfecte balans tussen horror en komedie te vinden.

In hetzelfde jaar dat Shaun of the Dead verscheen kwam ook een remake voor Dawn of the Dead uit, de film waar die eerste op gebaseerd is. Ook die laatste blijkt nu aan het Netflix aanbod te zijn toegevoegd. Een grappig detail is dat beide titels al eerder op Netflix hebben gestaan.

The Walking Dead – seizoen 9

Ook op het gebied van series zijn zombies deze week vertegenwoordigd. Dit omdat The Walking Dead aan haar negende seizoen is begonnen. Ondanks dat veel mensen vinden dat de serie inmiddels veel te lang doorloopt waren de reacties op de eerste nieuwe aflevering opvallend positief.

Shrek

Mocht jij na al die zombies en haaien toe zijn aan wat luchtigs dan is Shrek wat ons betreft een erg goede keuze. Het eerste deel in de reeks rondom het groene monster is alweer bijna 20 jaar oud, maar nog steeds zeer vermakelijk.

El Camino: A Breaking Bad Movie

We hebben het wellicht al een paar keer meer over El Camino gehad, maar gezien de verrassend goede recensies die er overal verschijnen willen we de Netflix film nogmaals onder de aandacht brengen.

Mocht jij jezelf afvragen of deze film ook interessant is voor niet-Breaking Bad kijkers dan vind je hier een uitgebreid antwoord.

Riverdale – seizoen 4 (eerste Netflix aflevering)

We sluiten af met het vierde seizoen van Riverdale, waarvan vorige week de eerste aflevering online verscheen. Deze blijkt een eerbetoon te zijn aan castlid Luke Perry, welke eerder dit jaar overleed. Zover wij hebben kunnen lezen (en zien) is dit prachtig in elkaar gezet.

De tweede aflevering zal overigens aankomende woensdag pas verschijnen.

Meer Netflix aanraders

Mocht jij niet genoeg kunnen krijgen van Netflix tips of gewoon op de hoogte willen blijven van al het nieuws rondom deze streamingdienst. Blijf dan de Netflix overzichtspagina in de gaten houden.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 42 2019
Sluiten