Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 5 aug 2019

Nu op Netflix: 7 gloednieuwe films en series

Ook in augustus kunnen abonnees van Netflix weer een hoop nieuwe content verwachten. Sterker nog, er zijn nu al een hoop interessante titels toegevoegd. Om je een goed inzicht te kunnen geven van wat de streamingdienst precies allemaal heeft gedaan om haar aanbod te verbeteren hebben we in dit artikel 7 van die nieuwe films en series voor jullie uitgelicht.

7 interessante films die je nu via Netflix kunt bekijken

Het weer in Nederland is inmiddels flink afgekoeld, waardoor het met name s’avonds niet verkeerd is om lekker binnen te blijven. Het komt daarom mooi uit dat Netflix weer een aantal interessante films aan haar aanbod heeft toegevoegd. Welke dat precies zijn lees je hieronder.

#1 The Red Sea Diving Resort (Netflix première)

Deze titel mag dan wel net nog op het randje van juli verschenen zijn, maar is te interessant om niet te noemen. In The Red Sea Diving Resort zien we namelijk zowel internationale bekendheden als een Nederlandse acteur terug. Deze laatste is niemand minder dan Michiel Huisman, die in deze film samen met Chris Evans (bekend van zijn rol als Captain America) een nephotel gebruikt om Ethiopische vluchtelingen ongezien het land uit te kunnen smokkelen.

Lees hier meer over deze spectaculaire film.

#2 Ghostbusters

Naast een gloednieuwe films worden er deze maand ook klassiekers aan het Netflix aanbod toegevoegd. De leukste daarvan is misschien nog wel de originele Ghostbusters film uit 1984. Hierin zien we onder andere Sigourney Weaver, die bekend is van de Alien films.

#3 Basketball of Nothing

Naast films en series blijkt Netflix ook plek te hebben voor sportdocumentaires. Zo verscheen een aantal jaar geleden de serie Last Chance U. Aangezien echter niet iedereen evenveel van American Football houdt komt er nu ook eentje die over basketball gaat. Deze heet Basketball or Nothing en volgt een highschool team op weg naar de top.

#4 Hereditary

Als jij het filmnieuws van de afgelopen tijd een beetje in de gaten hebt gehouden dan zal je ongetwijfeld weleens van Hereditary gehoord hebben. Dit zou namelijk de beste horrorfilm van 2018 zijn geweest. Of dit waar is kun je vanaf nu zelf gaan ontdekken, want hij is onlangs aan Netflix toegevoegd.

#5 Ted 2

Goed nieuws voor mensen die Ted een leuke film vonden. Naast het eerste deel staat nu namelijk ook het vervolg op Netflix. In deze tweede film wil de grofgebekte beer een baby, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. Al levert dit natuurlijk wel een hoop hilarische momenten op.

#6 Where Eagles Dare

Oorlogsklassieker Saving Private Ryan is het afgelopen weekend helaas van Netflix verwijderd, maar gelukkig is er een soortgelijke film voor in de plaats gekomen. Het gaat hier om Where Eagles Dare, waarin niemand minder dan Clint Eastwood ervoor moet zorgen dat een Amerikaanse generaal uit een Duitse vesting kan worden gered.

#7 Hostiles

We sluiten af met een film misschien wel de meest interessante film van het rijtje. Het gaat hier om Hostiles, een western die een hoofdrol heeft voor Christian Bale. Hij speelt een personage dat de taak krijgt om een belangrijk stamhoofd veilig naar Montana moet begeleiden. Dit terwijl ze jarenlang samen in de clinch hebben gelegen.

Meer Netflix

Wil jij na het lezen van dit artikel weten wat er deze maand nog meer aan het Netflix aanbod toegevoegd zal worden? Lees dan ons overzicht voor augustus. Ook hebben we een artikel geschreven over welke titels er in augustus juist zullen verdwijnen.

Ben je Netflix juist een beetje beu? Lees dan hier wat in Nederland de alternatieven zijn.

Bron: Netflix Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 7 gloednieuwe films en series
Sluiten