Nu op Netflix: aandoenlijke animatiefilm voor het hele gezin

Gezien het als Netflix gebruiker soms moeilijk is om een geschikte film of serie te kiezen hebben wij besloten om jullie daar actief bij te gaan helpen. Dit doen we onder andere door een paar keer per week een Netflix tip online te zetten. We hebben de laatste tijd echter veel titels gedeeld die uitsluitend voor volwassenen zijn. Denk aan The Hitman’s Bodyguard, Goodfellas en Apocalypse Now: Redux. Gelukkig staan er ook een hoop kindvriendelijke films op Netflix.

Nu op Netflix: Minions

We zijn allemaal wel bekend met Minions, de gekke gele poppetjes uit de Despicable Me films. Ondanks dat ze gemaakt zijn om te dienen lijken ze stiekem over een sterke eigen wil te bezitten. Wist je echter ook dat deze ondeugende wezentjes een geheel eigen film hadden?

Deze heet – heel toepasselijk – Minions, is in 2015 verschenen en kun je nu via Netflix bekijken. Hierin beleven onze gele vrienden een geheel eigen avontuur. Het blijkt namelijk dat de Minions sinds het begin der tijden al kwaadaardige meesters dienen. Dit begint bij een dinosaurus, maar dat wordt later ook Dzjengis Khan en zelfs Graaf Dracula. Het gaat echter steeds mis, waardoor ze een ander levensdoel moeten zoeken.

Minions is inhoudelijk wat minder sterk dan de Despicable Me films, maar gelukkig ligt het entertainmentgehalte lekker hoog. Ideaal dus voor een gezellige middag met de kinderen. Of natuurlijk je kleine neefje of nichtje. Mocht de film in de smaak vallen dan kun je daarna ook nog genieten van zowel de eerste als tweede Despicable Me film.

Volwassen animatiefilms

Vind je het echter toch wat te kinderachtig allemaal? Bekijk dan eens dit lijstje met animatieseries voor volwassenen. Naast Rick and Morty en Family Guy staan er waarschijnlijk ook enkele titels tussen die je nog niet kent. Uiteraard zijn ook de series allemaal via Netflix te bekijken.

Meer omtrent Netflix is te vinden in ons overzicht.

 

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: aandoenlijke animatiefilm voor het hele gezin
Sluiten