Nu op Netflix: spannende thriller met Captain America acteur

Iedere Netflix abonnee weet dat het lastig bij te houden is wat er allemaal bijkomt op de streamingdienst. Vandaar dat we jullie hierbij graag een handje willen helpen. Bijvoorbeeld door bepaalde titels uit te lichten. Dit keer willen we jullie graag wijzen op de release van The Red Sea Diving Resort, een nieuwe Netflix film met onder andere Chris Evans van de Captain America films.

Nu op Netflix: The Red Sea Diving Resort

Begin jaren 80 deden enkele Ethiopiërs in samenwerking met de Israëlische geheime dienst een dappere poging om zoveel mogelijk Joodse vluchtelingen uit Sudan te krijgen. Dit deden ze onder de dekmantel van een verlaten vakantieresort. Dit bijzondere verhaal is inmiddels verfilmd en vrijwel direct na de première aan het Netflix aanbod toegevoegd.

Wat ons betreft is The Red Sea Diving Resort zeker een aanrader, al is het maar om de cast. Naast de hoofdrol voor Chris Evans (Captain America) zien we namelijk ook Nederlander Michiel Huisman in deze film terug.

Het echte verhaal

Zoals wel vaker bij Netflix films gebaseerd op waargebeurde verhalen kwam er nadien veel kritiek van mensen die vonden dat het allemaal niet historisch accuraat genoeg was. Met name de gruwelijkheid van de bijbehorende oorlog zou onderbelicht zijn.

Al met al blijkt The Red Sea Diving Resort dus voornamelijk een sensatiefilm te zijn. Niet helemaal historisch accuraat dus, maar gelukkig wel de ideale keuze voor een avondje spanning.

Meer Netflix tips

Het zou zomaar kunnen dat The Red Sea Diving Resort niet helemaal jouw ding is. Of dat je hem allang gezien hebt. In dat geval hebben we hier nog 6 recentelijk toegevoegde Netflix titels voor je.

Daarnaast hebben we onlangs een artikel geschreven met de 10 beste films die Netflix momenteel in haar collectie heeft staan, afgaande op de ratings van IMDB. Tevens zijn er in ons overzicht nog meer nieuwtjes rondom de streamingdienst te vinden.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: spannende thriller met Captain America acteur
Sluiten