Jelle van Es
Jelle van Es Tech 24 jun 2019

Nu op Netflix: Sterke Netflix Originals en een Superfilm | week 26 2019

Netflix staat helemaal vol met fantastische content, maar er is altijd ruimte voor meer. Zo dropt de streamingdienst op wekelijkse basis nieuwe titels op het platform, zodat jij je nooit hoeft te vervelen. Maar wat zijn nu precies de films en series die vorige week het daglicht hebben gezien en nu dus te checken zijn? 

Nieuwe films en series op Netflix

Om je een antwoord te geven op die vraag hebben we bij WANT ‘Nu op Netflix’ geïntroduceerd. Hierin kijken we naar de nieuwe films en series die het daglicht afgelopen week gevonden hebben op de streamingdienst en dus ook nu direct te checken zijn. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet snappen wij ook, dus hebben we de meest opvallende titels voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de films en series van week 26 2019 die je nu direct kunt checken!

#1 Dark Seizoen 2

Dark is één van de eerste grote buitenlandse successen op Netflix geworden. De Duitse serie neemt je mee naar een klein dorpje, waar men via een grottenstelsels kan tijdreizen. Het is een zeer boeiende serie, waarvan het alleen maar goed is dat er een vervolg op komt.

Dark Seizoen 2 staat te schitteren op Netflix.

#2 The Missing seizoen 3

Ook een andere Netflix Original heeft een vervolg gekregen. Hoewel je eigenlijk moet zeggen dat het een BBC-serie is, die destijds meerdere BAFTA’s in de wacht wist te slepen. Het draait in de reeks om de Franse rechercheur Julien Baptiste, die zich bezighoudt met vermissingen. In het derde seizoen bevindt hij zich in Amsterdam.

The Missing seizoen 3 is nu te zien op Netflix.

#3 Man of Steel

Dan een filmpje om er bij te pakken met een bak popcorn. De film Man of Steel laat je kennismaken met Superman en was destijds een film waarvan DC hoopte hetzelfde succes te boeken als bij de Marvel-films. Dat is niet helemaal gelukt, maar het is alsnog de moeite waard om te kijken hoe acteur Henry Cavill losgaat in de rol van Superman.

Man of Steel staat nu op Netflix.

Netflix in de WantKast Podcast

Artikelen over Netflix vind je op onze website genoeg en dat betekent dat we het er ook over hebben in onze eigen podcast. In WantKast deel ik iedere week, samen met Thomas Aalderink van Manners, het tofste technieuws van de afgelopen week. We hebben het over de ontwikkelingen, bespreken onze hoogtepunten en checken wat er tof is op het gebied van Netflix.

Benieuwd geworden, check dan de aflevering van deze week hieronder!

#4 Mr. Iglesias

Wil je iets compleet nieuws gaan bekijken? Dan si de nieuwe serie Mr. Iglesias misschien wel iets. Ideaal voor een avondje feel good-content. Netflix is namelijk de samenwerking aangegaan met comedian Gabriel Iglesias binnengehaald. Die kun je kennen van zijn shows, maar nu speelt hij ook een hoofdrol in zijn eigen serie. Hierin speelt Gabriel een leraar die slimme, maar onder de maat presterende leerlingen helpt.

Mr. Iglesias staat nu op Netflix.

#5 The Edge of Democracy

Als je O Mecanismo gezien hebt, is dit een mooie opvolger. In deze documentaire duiken we namelijk nog dieper in de Braziliaanse politiek. Deze zit vol verraad en corruptie. In The Edge of Democracy zien we precies hoe twee presidentschappen op pijnlijke wijze ten einde kwamen.

The Edge of Democracy staat nu op Netflix.

#6 Beats

We sluiten het overzicht af met een Netflix Original film in de vorm van Beats. In de film maken we kennis met een manager die zijn brood verdient in de rap en hip hop-wereld. Hij komt toevallig on contact met ene August Monroe. De beste vent is enorm getalenteerd, maar heeft een verleden dat hem achtervolgt. Om succes te boeken is het aan hem om zijn angsten te overwinnen en zo zijn droom werkelijkheid te maken.

Beats staat nu op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: Sterke Netflix Originals en een Superfilm | week 26 2019
Sluiten