Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 21 jun 2019

Nu op Netflix: iconische mafkezen met bizarre stunts

Sommige Netflix films zijn tijdloos. Hiermee bedoelen we niet alleen de iconische titels zoals The Godfather en Full Metal Jacket, maar ook bepaalde guilty pleasures. Het perfecte voorbeeld hiervan is misschien wel Jackass, het bizarre MTV-programma dat een kleine 20 jaar geleden enorm populair was.

Nu op Netflix: Jackass The Movie

De serie mag dan al jaren gestopt zijn, maar de kans is groot dat ook jij jezelf de mafkezen van Jackass nog goed kunt herinneren. In dit programma zagen we een stel ”vrienden” die ieder aflevering weer de meest bizarre, vergezochte en vooral pijnlijke stunts uitvoerde.

Ondanks dat het hier om een serie ging zijn er ook een paar Jackass films gemaakt. De eerste daarvan heet simpelweg ‘Jackass The Movie’ en is eigenlijk ook meteen de leukste. Al is het maar vanwege de legendarische beginscène. Ook de rest van de film is de moeite waard. Naast een hoop pijnlijke taferelen worden er ook allerlei leuke verborgen camera grappen uitgehaald. Dus voor ieder wat wils!

Aangezien Jackass The Movie op Netflix staat weet je wat je aankomend weekend moet kijken als je vrienden op bezoek zijn. Als de hij in de smaak valt dan hebben jullie geluk. Er staan namelijk nog 3 andere Jackass films op Netflix.

Ben jij echter wat jonger en heb je Jackass nooit gevolgd? Dan raden we je zeker even aan om de bovenstaande film even te checken. Of je het nou leuk gaat vinden of niet, je moet het gewoon een keer gezien hebben. Mocht desondanks je liever een wat minder platvloerse komedie kijken dan kunnen we je School of Rock aanbevelen.

Meer Netflix aanraders

Mocht jij nou vaker op zoek zijn naar een leuke en (soms) afwijkende Netflix tip, blijf dan vooral ons Netflix overzicht in de gaten houden. Niet alleen vind je hier aanraders, maar ook nieuwtjes en aankondigingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: iconische mafkezen met bizarre stunts
Sluiten