Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 nov 2020

Beleef vandaag Nuketown ’84 in Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu bijna een week of twee op de markt. En als je flink in de multiplayer bent losgegaan, dan zul je de meeste maps wel uit je hoofd kennen. Vandaag kun je met Nuketown ’84 een nieuwe map ontdekken.

Alhoewel, echt nieuw kun je Nuketown ’84 niet noemen. We hebben de multiplayer-map al in vele hoedanigheden leren kennen en uiteraard mag de map in Call of Duty: Black Ops Cold War niet ontbreken.

Los op Nuketown ’84 met Call of Duty: Black Ops Cold War

Vandaag kun je dus losgaan op Nuketown ’84 in Call of Duty: Black Ops Cold War. De map is qua layout redelijk bekend terrein, wanneer je één van de vorige games van Treyarch hebt gespeeld. Het is alleen dat de visuele stijl nu weer wat anders is. Het terrein lijkt zijn beste tijd achter de rug te hebben, aangezien alles op de map redelijk is uitgewoond. Alsof het gekraakt is door een stel hippies die nooit wat opruimen. Maakt gelukkig niet veel uit, want zoals gewoonlijk eindigt de map met een nucleaire bom die afgaat, waardoor alles wordt opgeruimd. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe map.

Naast de toevoeging van Nuketown ’84 in Call of Duty: Black Ops Cold War krijg je ook een zogenaamde Nuketown weapon bundle. Als het goed is scoor je die wanneer je de game nu in huis hebt en de game voor 4 december in elk geval een keer speelt. Met die bundel krijg je een Epic Shotgun Weapon Blueprint en een aantal cosmetische voorwerpen. Zo zijn er zes weapon charms op basis van de poppen die op de map staan, krijg je een Test Subject sticker die je op je wapen kunt plakken. Ook scoor je een Nuketown Legend embleem en een Omnibus Calling Card om je profiel mee te pimpen.

Een fijne titel

Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je weten wat wij van Call of Duty: Black Ops Cold War vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Beleef vandaag Nuketown ’84 in Call of Duty: Black Ops Cold War
Sluiten