Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 nov 2018

Nuketown komt naar Call of Duty Black Ops 4

Eén van de maps die in elke game van de Call of Duty Black Ops-serie aanwezig is, is Nuketown. Sinds zijn eerste introductie is het een map waar de fans enorm van houden. Het is een kleine map, waardoor je heel snel midden in de actie zit en waarbij je niet raar moet opkijken als je om de drie seconden wordt afgeknald. Voor de release van Call of Duty Black Ops 4 liet ontwikkelaar Treyarch al weten dat de populaire map terug zou komen. En nu weten we wanneer we weer aan de slag mogen gaan met Nuketown.

Call of Duty Black Ops 4 krijgt Nuketown op 13 november

En heel lang hoeven we daar niet op te wachten. Vanaf 13 november kunnen we aan de slag met Nuketown in Call of Duty Black Ops 4. Wel is het zo dat de map de eerste week alleen te spelen is op de PlayStation 4. Als jij de game op een ander platform speelt, dan moet je helaas nog even een week wachten voordat je hem kunt gaan spelen.

Buiten deze aankondiging weten we eigenlijk niet veel van de map. De bovenstaande afbeelding geeft het idee dat de map een beetje een Russische vibe mee krijgt, maar wat dat precies betekent, dat is natuurlijk niet helemaal duidelijk. Gelukkig hoeven we er dus niet lang op te wachten. Vanaf morgen kunnen we er los mee.

Daarnaast hebben we vlak na de release van Call of Duty Black Ops 4 een drietal shirts gekregen van de game. En deze willen we graag weggeven. Het enige dat je daarvoor moet doen is een mail sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op zo’n shirt. Het helpt daarbij ook om je voorkeur maat door te geven. Alvast bedankt! Meer lezen over gaming? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Nuketown komt naar Call of Duty Black Ops 4
Sluiten