Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 feb 2020

Nvidia komt met speciale Cyberpunk 2077-videokaart

Cyberpunk 2077 heeft alle potentie om straks uitgeroepen te worden tot de beste game van het jaar. Dat is althans het gevoel dat de game ons geeft. Met name op de pc kan dit een game worden die echt van het beeld spat.

Maar dan je natuurlijk wel een goede videokaart nodig. Nvidia begrijpt dat ook en komt speciaal voor de game met een unieke videokaart in de stijl van Cyberpunk 2077.

Speciale Nvidia-videokaart voor Cyberpunk 2077

Het gaat om een speciale Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 videokaart. Maar helaas kun je niet gelijk naar je favoriete webshop gaan om de videokaart in huis te halen. Deze versie wordt namelijk enkel weggeven via een speciale prijsvraag of beschikbaar gesteld voor acties die het goede doel steunen. Wat dat betreft zou het dus goed kunnen dat je straks veel geld op de videokaart kunt gaan bieden om op die manier een bepaald doel te steunen. Als je wilt weten hoe het er uit ziet, dan kun je dat hieronder bekijken.

Uiteindelijk zullen maar 200 van deze Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 videokaarten worden gemaakt. 77 daarvan worden via een prijsvraag weggeven. De rest van de videokaarten gaan dus gebruikt worden voor het goede doel. Hoe dat precies ingevuld gaat worden, dat is nog niet bekend. Wil je kans maken op één van deze videokaarten? Dan nodigt Nvidia je uit om naar één van hun sociale kanalen, zoals Instagram, te gaan en daar de video te liken, een vriend van je te taggen en daarbij de hashtag #RTXOn te gebruiken. Als je dan geselecteerd wordt, dan win jij en jouw vriend of vriendin de desbetreffende videokaart en zou je straks de game in de hoogste resolutie kunnen spelen.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor 17 september, nadat hij werd uitgesteld vanaf zijn originele release in april. De game komt dan uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nvidia komt met speciale Cyberpunk 2077-videokaart
Sluiten