Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 6 okt 2013

Oakley Airwave 1.5: Een awesome skibril met een ingebouwd display

Yes, het wintersportseizoen komt steeds dichterbij. Tijd om met je board of ski’s weer vette afdalingen te maken. Maar hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste gear nodig. De Oakley Airwave 1,5 is een vernieuwde versie van de Oakley Airwave die vorig jaar was uitgebracht. Het is een skibril met een ingebouwd display. Het display lijkt op een beeldscherm dat 1,5 meter van je af staat. Aardig groot al zeggen we het zelf. De Airwave 1,5 gaat dertig procent langer mee, heeft een betere processor en betere grapics dan zijn voorganger. Tevens heeft de Airwave 1,5 nu ook Facebook intergratie en ingebouwde Wi-Fi zodat je al je boardinformatie direct kunt delen.

Op het scherm kun je onder andere je snelheid, hoogte, springanalyse en temperatuur zien. Verder kun je al je vrienden volgen die dezelfde bril hebben of de Oakley-app hebben geïnstalleerd op hun smartphone. Dankzij Bluetooth kun je ‘m koppelen aan je smartphone en daarom ook naar je favoriete muziek luisteren, telefoongesprekken opnemen, berichten lezen en navigeren door het wintersportgebied met de ingebouwde GPS. Dit kun je allemaal doen zonder je ogen van de baan af te halen.

De maximale batterijduur is zo’n zes uur dus je moet ‘m wel elke dag in de lader leggen. Daarnaast is de bril voorzien van Oakley’s ‘Switchlock’-technologie waardoor je in staat bent de skibril eenvoudig van verschillende glazen te voorzien. Hierdoor heb je bij verschillende weersomstandigheden altijd het perfecte zicht. Interesse? De awesome Oakley Airwave 1.5 kun je voor 475 euro hier bestellen.

Reageer op artikel:
Oakley Airwave 1.5: Een awesome skibril met een ingebouwd display
Sluiten