Een ode aan Nukazooka’s vetste YouTube-filmpjes

Je hebt vast een keer een video van het YouTube-kanaal ‘Nukazooka’ voorbij zien komen. Andrew McMurry is de man achter de grappige, fantasierijke filmpjes die vaak videogames als onderwerp hebben. Vorige week ging zijn laatste video Super Mario: Underworld viral. Maar we moeten niet vergeten dat Andrew M Films ons al jaren verblijdt met zijn korte meesterwerken. Check it out!

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Vermakelijke YouTube-filmpjes kijken

Super Mario: Underworld

Wat gebeurt er eigenlijk met onze goede vriend Mario wanneer hij zijn leven verliest? Dan komt hij in een lugubere onderwereld terecht met rottende paddenstoelen en Luigi die een bijrol had in de ‘Walking Dead’.

Lego Invasion

Naast dat zijn films ontzettend geestig zijn om te kijken, kan het je niet ontgaan zijn dat de technische kwaliteit hoog is. Daar gaat veel tijd in zitten! Het maken van de 2,5-minuut-durende-actiefilm ‘Lego Invasion’ nam dan ook zes maanden in beslag!

Zelda vs Peach

Vraag jij je ook weleens af wie er zouden winnen in een gevecht tussen Zelda en Peach? Zelda met haar kruisboog of de allesvernietigende huilbuien van Peach? De ultieme catfight.

Toy Wars

Dit vinden wij misschien wel de grappigste video van allemaal. Een gevecht tussen twee vaders met als wapen een stuk speelgoed van je kinderen. Grown ups who are bad at being grown ups is de ondertitel van Nukazooka, en dit filmpje neemt dat wel heel letterlijk. Hilarisch.

Real Life Super Mario: Updated!

We eindigen met Nukazooka’s populairste video. De 32 miljoen views zijn volgens ons te danken aan het feit dat je de gehele video lang denkt hoe gruwelijk het zou zijn als dit echt zou kunnen. Helaas zullen we het moeten doen met Nukazooka’s mooie creaties. Gelukkig is dat ook geen straf.

Abonneer je op het YouTube-kanaal Nukazooka om meteen nieuwe films te zien. Abonneer je op het kanaal van Andrew McMurry zelf voor vette video’s over hoe hij te werk gaat. Volgens Andrew zullen er vanaf nu twee video’s per maand uitkomen. Wij kunnen niet wachten!

Insert coin to begin.

Reageer op artikel:
Een ode aan Nukazooka’s vetste YouTube-filmpjes
Sluiten