Rutger Houweling
Rutger Houweling Rides 4 aug 2012
Leestijd: 1 minuut

Oefen je rijskills met de stijlvolle rijstimulator: De Motion Simulation TL1

Geef maar toe… wanneer je van je vriendin een rijstimulator in de woonkamer mag zetten denk je daar geen seconde meer over na toch? Je zoekt het internet meteen af op zoek naar een vette, maar ook realistische rijstimulator. Mocht het ooit zover komen dan kun je maar beter uitkomen op de Motion Simulation TL1.

De rijstimulator is in samenwerking met Ariel Motors gebouwd. Zij zitten achter een van de snelste auto’s ter wereld: de Ariel Atom. Mede dankzij de drie HD-projectoren die op het 2 meter brede scherm (resolutie van 5760 x 1200) een zicht van 180 graden beamen heb je het gevoel daadwerkelijk op de racebaan te zitten. Door het unieke zitsysteem kun je in een grote Touring rijden of over het circuit knallen in een formule 1. De software maakt deze stimulator compleet waardoor je iedere hobbel op de weg ook daadwerkelijk voelt! Kijk wel uit wanneer je de gewoonte hebt afval uit het raam te gooien!

Nog een laatste weetje over dit apparaat is dat je hem aan je XBox of PS3 kunt koppelen om bijvoorbeeld Call of Duty te spelen. Hierdoor wordt je niet alleen beperkt tot je rijskills!

Kopen? Hopelijk heb je een volle spaarrekening wanneer je groen licht krijgt van je vriendin want het kost wel wat: $18,600!

Bekijk hier hoe The Gadget Show de Motion Simulation TL1 bestuurde:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Oefen je rijskills met de stijlvolle rijstimulator: De Motion Simulation TL1
Sluiten