Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 31 aug 2015

Offline dit weekend? Nieuwe details iPhone 6s, 4K-beelden van Netflix gehackt en meer

Heb jij afgelopen weekend flink genoten van het heerlijke weer? Gelijk heb je! Hierdoor zou het wel kunnen dat je wat belangrijke nieuwtjes hebt gemist. De meest belangrijke nieuwtjes hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Opnieuw foto’s van nieuwe Blackberry gelekt

Blackberry was een flinke tijd hot. Ook in Nederland heeft Blackberry de nodige exemplaren verkocht, maar door de komst van (betere) iPhones en Android-telefoons loopt Blackberry achter de feiten aan. Er gaat al een geringe tijd het verhaal de rondte dat Blackberry bezig is met een come-back. Dit proberen zij met de Blackberry Venice. Er waren al een paar keer wat foto’s en video’s opgedoken maar op deze beelden was het toestel nooit volledig te zien. Totdat er afgelopen weekend een paar foto’s op het internet verschenen van het volledige apparaat. Alle foto’s zijn hier te zien.

Gedonder over prijs Apple tv-abonnement

Apple zou al een lange tijd met een eigen tv-dienst komen. Met het evenement dat op 9 september wordt gehouden komt de dienst een stukje dichterbij. Apple heeft echter wat problemen met de prijs. Het bedrijf wil zelf veertig euro per maand vragen, maar de grote mediabedrijven vinden dit te weinig. Stijgt de prijs echter, dan wordt het niet heel interessant meer voor consumenten. Wil je hier meer informatie over lezen? Dat kun je hier lezen.

4K-beelden van Netflix gekraakt

Het grootste voordeel van een Netflix-abonnement, is dat je de mogelijkheid hebt om 4K-beelden te streamen. Het was niet eerder mogelijk om deze beelden te rippen omdat zij goed beveiligd zijn door de streamingdienst. Toch is het hackers gelukt om deze bestanden in handen te krijgen. Netflix gaat er alles aan doen om dit lek te dichten. Wil je hier meer details over? Klik dan hier.

Android-wear mogelijk binnenkort beschikbaar op iOS

Smartwatche-fabrikanten zijn flink met elkaar aan het concurreren. Tegenwoordig kunnen de grote merken niet meer achter blijven. De meeste smartwatches zijn enkel van het Android-besturingssysteem voorzien. De enige echte smartwatch voor iOS is Apple’s eigen Apple Watch. Daar komt binnenkort verandering in. De nieuwe Huawei Watch gaat namelijk op iOS werken. Alle informatie is te vinden in dit artikel.

Uber haalt twee auto-hackers in huis

Het taxibedrijf Uber flink bezig zichzelf goed op de kaart te zetten. Ze hebben grootse plannen om zelf-rijdende auto’s te maken. Reuters maakte afgelopen weekend bekend dat er twee auto-hackers zijn aangenomen bij Uber. Het bedrijf ontkent de berichtgeving zelf, maar de twee hebben beide aangegeven bij hun andere werkgever te zijn gestopt. Voor meer informatie kun je hier terecht.

De nieuwe Apple TV werkt met bewegingen

Het Apple-event op 9 september staat voor de deur. Overal duiken details en roddels op over de nieuwe producten van het bedrijf. Zo zijn er ook verhalen naar boven gekomen over de nieuwe Apple Televisie. De Apple TV zou namelijk beschikken over een bewegingssensor. Hierdoor zou het mogelijk kunnen zijn om games te spelen en andere beweging-gerelateerde functies uit te oefenen.

Opnieuw foto’s van iPhone 6s opgedoken

Het apparaat dat centraal staat op het Apple-event is met uitzondering de iPhone 6s. De verbeterde iPhone 6 heeft volgens de geruchten vernieuwende functies kent. Er zijn het afgelopen weekend weer foto’s en video’s opgedoken van Apple’s nieuwe vlaggenschip. Hier is te zien dat de selfie-camera een stukje groter zal zijn en dus mogelijk ook de resolutie beter wordt. In de video wordt ook duidelijk belicht dat de iPhone 6s een force-touch technologie krijgt. Check de video hier beneden voor de details.

Ashley Madison-website is al enkele jaren op zoek naar koper

Ashley Madison was voor velen van ons een onbekende website. Nu kent bijna iedereen de website voor mensen die aan overspel willen doen wel aangezien-ie een tijd geleden werd gehackt. Nu blijkt dat de eigenaren van de website al enige tijd bezig waren met het proberen te verkopen van de site. Tevergeefs, want de website werd niet verkocht. Met alle gevolgen van dien.

Boeing maakt draagbaar laserkanon tegen drones

Drones die vliegtuigen in de weg zitten, het is een probleem van deze tijd. Boeing heeft daarom een laserkanon ontwikkeld. Dit kanon moet drones binnen enkele seconden uit de lucht kunnen schieten. Belangrijk, want wanneer zo’n drone bijvoorbeeld de motoren van een Boeing invliegt dan kan dit desastreuze gevolgen hebben.

Reageer op artikel:
Offline dit weekend? Nieuwe details iPhone 6s, 4K-beelden van Netflix gehackt en meer
Sluiten