Oh yeah: rijd lekker naar een feestje op deze elektrische koelbox-skelter

Als je geen auto hebt is het niet altijd handig om met een koelbox op pad te gaan. Deze Kreweser lost dát probleem voor je op. Het is een elektrische driewieler met een grote koelbox (bijna negentig liter) als zadel! Volladen met drankjes, hup naar het park en… party!

 
De elektrische aandrijving zit verwerkt in de as van het voorwiel, de bijgeleverde koeler kan dus helemaal gevuld worden met lekkernijen. Als je een beetje handig bent maak je gewoon een custom-zadel en kun je rustig cruisen zonder koelbox achterop. Met het (optionele) ingebouwde bluetooth-speakersysteem heb je meteen muziek op je bestemming.

De Kreweser heeft een topsnelheid van ongeveer dertig kilometer per uur, en houdt het ongeveer een uur uit als je ‘m oplaadt. Da’s niet bijzonder lang, dus zorg ervoor dat je ‘m op kunt laden op je bestemming!

 
De Kreweser is op Kickstarter te bestellen voor ongeveer vijfhonderd euro. Let wel: dat is exclusief verzendkosten en die zijn hoogstwaarschijnlijk niet mals! Meer info vind je op Kickstarter.

Reageer op artikel:
Oh yeah: rijd lekker naar een feestje op deze elektrische koelbox-skelter
Sluiten