Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 17 jan 2018

Dit Omni-Pillow met memory foam is eerste reiskussen waarmee je wél goed slaapt

Wanneer je op reis gaat dan zijn belangrijke vragen waar, en vooral hoe je gaat slapen tijdens de reis. In een auto hang je vaak tegen het raam aan, in een vliegtuig tegen je buurman; het is nooit echt comfortabel te noemen. Dit reiskussen, genaamd Omni-Pillow, moet je reis wat aangenamer gaan maken.

Omni-Pillow is anders

We kennen allemaal het u-vormige kussen wel, die menigeen meeneemt in het vliegtuig of de bus. Maar zeg nou eerlijk, van dat kussen krijg je alsnog bijna een hernia of op zijn minst een enorm stijve nek. De bedenkers van de Omni-Pillow denken een betere oplossing te hebben met hun veelzijdige kussen.

Waar de meeste reiskussens een functie hebben, zoals bijvoorbeeld om je nek vouwen, heeft dit kussen meerdere functies. Op het eerste gezicht lijkt hij wellicht op het welbekende u-vormige kussen, maar dat is het niet.

Omni-Pillow
Afbeelding via Kickstarter

Origami dat kussen in- en uit elkaar

Het kussen is opgevouwen en ingevouwen, en kan dus uitgevouwen worden tot een rechthoekig kussentje van memory foam. Ja dat lees je goed: een reiskussen met memory foam: woah..

Als rechthoekig kussen is hij te gebruiken bovenop je kussen in een hotel. Als je hem dubbel vouwt dan is hij dik genoeg om zelf als kussen te gebruiken. Je kunt hem op deze manier ook om je arm doen, waardoor je zo ‘comfortabel’ (eerst voelen en dan geloven) je hoofd op je arm kunt laten rusten. Het materiaal van de Omni-Pillow is waterbestendig, gemakkelijk te wassen en voelt koel en niet zweterig aan.

Omni-Pillow
Afbeelding via Kickstarter

Denk je dat dit kussen je door die lange busreis naar Val Tho, of je vlucht naar Bali gaat slepen? Dan kun je nu een pre-order plaatsen op Kickstarter, in de hoop dat je hem voor je vakantie in huis hebt natuurlijk. Het kussen kost 45 euro; dat is een lekkere nachtrust je vast wel waard!

Lijkt dit kussen je niet wat? Dan is de Ostrich Pillow misschien meer je ding. Ook een topper om mee te nemen op reis, alleen ziet hij er iets ehm, specialer uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit Omni-Pillow met memory foam is eerste reiskussen waarmee je wél goed slaapt
Sluiten