Mark Hofman
Mark Hofman Tech 20 mrt 2019

Brad Pitt vs Bruce Lee in eerste Once Upon a Time in Hollywood trailer

Na veel informatie en stilstaande beelden, zijn we inmiddels best wel toe aan bewegende beelden van Once Upon a Time in Hollywood. De film, die gepaard gaat met een uiterst indrukwekkende cast, belooft op papier veel goeds. Kan de eerste trailer van de negende Quentin Tarantino film ons ervan overtuigen dat de film ook in de praktijk goed is? Het gevecht tussen Bruce Lee en Brad Pitt zegt van wel. 

Eerste trailer Once Upon a Time in Hollywood

De negende Quentin Tarantino film is eindelijk voorzien van zijn eerste trailer. Once Upon a Time in Hollywood wordt al enige tijd besproken, maar bewegende beelden waren nog schaars. Althans, tot nu dus. In anderhalve minuut zien we vooral Leonardo DiCaprio en Brad Pitt voorbij komen. Die eerste acteur speelt de rol van een Western acteur, die wordt bijgestaan door een stuntman. Die stuntman wordt uiteraard gespeeld door Brad Pitt. Verder is ook Margot Robbie te zien in de eerste beelden.

Check de trailer hieronder!

Zoals je in bovenstaande trailer ziet krijgen we een heel goed beeld van hoe Los Angeles er in de jaren ’60 uit zag. Echter zijn er uiteraard meer mensen te zien als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie in deze film. We krijgen ook bezoek van onder andere Al Pacino, Kurt Ruissel, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy, James Remar. Deze zijn helaas niet in de trailer te zien.

Dichtbij Pulp Fiction?

Regisseur Quentin Tarantino heeft alle vertrouwen in deze film, iets wat met zo’n cast ook alles behalve gek is. Echter maakt de man wel een uiterst gewaagde vergelijking. Volgens hem krijgen we te maken met zijn eerste film die echt dicht in de buurt komt van zijn grootste succes: Pulp Fiction.

“Dit is waarschijnlijk de film die het dichts bij Pulp Fiction komt”

Dit heeft volgens de regisseur niet alleen te maken met de hoofdpersonen, maar ook met een uitstekende ondersteunende cast.

Once Upon a Time in Hollywood

Het feest barst vanaf 15 augustus los in de Nederlandse bioscopen. Vanaf 26 juli draait de film in de Amerikaanse bioscoop.

Reageer op artikel:
Brad Pitt vs Bruce Lee in eerste Once Upon a Time in Hollywood trailer
Sluiten