Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 19 nov 2017

Deze gadget helpt je voorgoed van je onderkin af

De échte beauty zit van binnen zeggen ze wel eens, toch? F*ck that! Je moet er gewoon goed uit zien. Denk aan je Instagram-account G ? , dus weg met alle schoonheidsfoutjes. Nee hoor, dit is natuurlijk bullsh*t. Maar als er dan toch iets is waar wij graag vanaf willen is onze onderkin. De hele redactie heeft er last van dus hebben we direct deze gadget aangeschaft: de Neckslim.

Voorgoed van je onderkin af?

Je hoeft dus geen cosmetische ingreep te ondergaan als je van de onderkin af wil. Het kan voor slechts dertig piek! En een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Deze gadget, de Neckslim ziet er uit als een enorme pomp. Je duwt het apparaatje in met je kin, waardoor je je nekspieren traint. Dus je snapt dat je niet na één dag van de onderkin verlost bent. Zo werkt het:

Goed, de voor- en naresultaten zien er wel érg rooskleurig uit. Maar het is het waard om te proberen toch? Je kunt dit hilarische apparaatje hier kopen. Mocht je nou denken “wauw, wat is dit een super gadget ik wil er nog veel meer.” Dat snappen wij! Op onze speciale gadget-pagina vind je er genoeg. Met als favoriet ons wekelijkse AliExpress-lijst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze gadget helpt je voorgoed van je onderkin af
Sluiten