Rutger Houweling
Rutger Houweling One Minute Want 12 jul 2016

One Minute WANT: De baard gaat er na tien jaar weer volledig af

Yes, het gaat écht gebeuren: ik scheer na pak ‘m beet tien jaar mijn baard er weer volledig af. Tijden veranderen dus vind ik het tijd om mijn kin weer eens welkom te heten en wat verzorgder door het leven te gaan. Toch zie ik hier behoorlijk tegenop. Het is immers zó lang geleden en ik koester als man mijn baardgroei. Daarnaast wil ik wel dat het goed wordt geschoren en wil ik de eerste gladde dagen niet met een geïrriteerd gezicht rondlopen. Logisch toch?! Daarom vond ik het tijd om een scheerapparaat te testen en zocht uit of de Philips Shaver Series 9000 voor dé perfecte scheerbeurt zorgt. Ontdek binnen één minuut hoe je kunt transformeren van wilde IJslander tot een verzorgde frisse jongeman.

Toffe video, perfect scheerapparaat, right?! Wij maken nog veel meer te gekke video’s. Abonneer je dan ook hieronder op ons YouTube-kanaal:

Scheren onder de douche? Geen probleem!

Oké, ik heb er even vijf jaar afgeschoren en ga weer als een jongeman door het leven. Fris, verzorgd en ready to shine. Misschien kwam het in de One Minute WANT nog niet helemaal naar voren, maar ik wilde nog even benadrukken dat de Philips Shaver Series 9000 zowel nat als droog voor een perfect resultaat zorgt. Om tijd te besparen kun je de stoppels onder de douche wegscheren en kun je ook scheergel gebruiken als dit voor jou een prettiger gevoel geeft. Het heeft in ieder geval geen invloed op het resultaat namelijk; superglad. Mijn huid is niet de gemakkelijkste, mijn baard was er al lang niet meer volledig af geweest en ik had totaal géén last van huidirritatie.

Before & After
[FOTOZWIEPERT img_1=”https://www.want.nl/wp-content/uploads/2016/07/OMW-Philips-shaver-series-9000-want-3.jpg” img_2=”https://www.want.nl/wp-content/uploads/2016/07/OMW-Philips-shaver-series-9000-want-4.jpg”]

SmartClean PRO & mooi design

Dat een scheerapparaat goed werk levert is een vereiste, maar je ziet dat Philips ook een neus heeft voor goed design én de nabehandeling. De Shaver series 9000 wordt namelijk met de SmartClean PRO geleverd. Dit systeem reinigt, smeert, droogt en laadt het scheerapparaat met één druk op de knop.

Zelf aan de slag met de Philips Shaver series 9000?

Zelf het resultaat van de Philips Shaver series 9000 ervaren? Deze scheertopper is hier te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Philips

Reageer op artikel:
One Minute WANT: De baard gaat er na tien jaar weer volledig af
Sluiten