Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 nov 2019

One Punch Man: A Hero Nobody Knows komt begin volgend jaar uit

En manga- en animatiereeks van One Punch Man kent al redelijk wat liefhebbers. Nu wil Bandai Namco dat ook gamers enthousiast gaan worden van de reeks en komt zodoende met One Punch Man: A Hero Nobody Knows.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows is al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu heeft de uitgever laten weten wanneer de game uitkomt. Heel erg lang hoef je niet meer op de game te wachten, want hij verschijnt op 28 februari.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows komt er aan

Bandai Namco heeft de releasedatum van One Punch Man: A Hero Nobody Knows aangekondigd via een nieuwe trailer. Daarin zien we onder andere aandacht voor personages als Metal Knight, Stinger en Melzargard. Daarnaast is het ook duidelijk dat je tijdens een gevecht verrast kan worden door een badguy die de boel overhoop haalt. Het personage King is daar een goed voorbeeld van. Wanneer die ten tonele verschijnt, bevriest elk personage met de uitzondering van de held Saitama, zodat deze het op moet nemen tegen de badguy. De trailer is hieronder te bekijken.

In One Punch Man: A Hero Nobody Knows kun je verschillende helden vaardigheden leren en missies voltooien om op die manier binnen de Hero Association in ranks te stijgen. Het doel is om een S-Class held te worden in het verhaal dat gebaseerd is op het eerste seizoen van de animatiereeks. Wanneer de game uitkomt, dan kun je kiezen voor zowel de Engelse als de Japanse voice-overs. Het is dus aan de speler wat hij of zij prefereert. Verder hoopt de ontwikkelaar dat je de game van te voren pre-ordert. Dan krijg je toegang tot de Dream Version van Saitama, die net zoveel schade oploopt als een normale held in de game. Ook krijg je een paar andere bonusvoorwerpen, zoals je hieronder ziet.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows
De pre-order bonus (Bron: Bandai Namco)

Wanneer One Punch Man: A Hero Nobody Knows uitkomt, is hij beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
One Punch Man: A Hero Nobody Knows komt begin volgend jaar uit
Sluiten