Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 21 sep 2016

Legende Benjamin Herman over hét item in zijn leven

Onze vrienden van Manners maakten onlangs weer een vette One Thing waarin een invloedrijk persoon vertelt over een item dat een grote invloed heeft (gehad) op zijn leven. Dit keer was het de beurt aan Benjamin Herman, stijlicoon, legende en saxofonist bij onder andere New Cool Collective.

Levenslessen van Benjamin Herman

Voor de mensen die hem niet kennen: Benjamin wordt als de beste saxofonist van Nederland gezien. Zo speelde hij samen met Hans Teeuwen, Guus Meeuwis, Typhoon, Chef’Special en Perquisite. Grote namen en slechts een samenvatting. De kracht van Benjamin is de liefde voor muziek en de liefde voor de sax. Hij doet wat hij het liefste doet en dat kun je horen. Zacht, jazzy, rauw, ondersteunend of juist solo, Benjamin kan het allemaal. Daarnaast heeft hij ook nog eens een kledingsmaak waar Barney Stinson uit ‘How I Met Your Mother’ van gaat kwijlen en is het een nuchtere en aardige kerel. In de video van Manners legt hij uit waar zijn liefde voor de sax vandaan komt en waarom hij er niet zonder kan. Of je nu van de saxofoon houdt of niet, Benjamin kent of niet, wij vinden het een must-watch! De lessen die hij heeft geleerd geeft hij gratis en voor niets door en dat is prachtig. Ga dat zien, ga dat zien!

Meer One Thing

We schreven eerder al over de One Thing video met muzikant Onno Smit en Sam van Dalen, handelaar in Italiaanse auto’s en zanger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Legende Benjamin Herman over hét item in zijn leven
Sluiten