Gelekte OnePlus 6T verpakking verklapt details en design

Zoals we weten gebeurt het vaak dat er een Oppo toestel uitkomt en dat niet lang daarna OnePlus een vlaggenschip aankondigt, dat wel erg veel op het Oppo toestel lijkt. Ze stelen niet echt elkaar, aangezien de smartphonemakers eigenlijk bij elkaar horen en voor ons is het fijn om alvast te zien wat er komen gaat bij OnePlus. Zo is er een vermoeden dat de Oppo R17 Pro een voorbode is van de OnePlus 6T en een pas gelekte box van de aankomende 6T lijkt dit inderdaad te bevestigen.

Druppel notch en in-display vingerafdrukscanner

Verschillende foto’s zijn online opgedoken van wat de verpakking van de OnePlus 6T zou moeten zijn. Aan de binnenkant van de box zien we een schets van het toestel en het ziet ernaar uit dat de OnePlus 6T dezelfde mini notch in de vorm van een druppel krijgt als de Opp R17 Pro. Wat we ook zien is wat lijkt op een vingerafdrukscanner onderaan het display met daaronder de tekst Unlock The Speed. Ook de Oppo R17 Pro is toevallig uitgerust met een vingerafdrukscanner.

OnePlus 6T verpakking

OnePlus 6T met 3D achter-camera

Aan de achterkant zou de OnePlus 6T verder komen met een time-of-flight (TOF) 3D camera. Deze zou gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld te navigeren met handgebaren of ingezet kunnen worden voor augmented reality. In tegenstelling tot de Phone X  krijgt het Oppo toestel dus een 3D camera aan de achterkant. Mogelijk is het dezelfde 3D camera die Vivo onlangs aankondigde. De technologie zou anders zijn dan bij Apple’s True Depth camera en tien keer meer sensoren gebruiken. Ook zou hij smaller en flexibeler zijn dan bij Apple, waardoor hij makkelijk in een smartphone verwerkt kan worden. Volgens sommige berichten zou ook Apple volgend jaar komen met een 3D camera aan de achterkant.

Specificaties Oppo R17 Pro

Als we verder kijken naar de Oppo R17 Pro, hebben we mogelijk meteen ook de de rest van de OnePlus 6T specificaties. De hoofdlens aan de achterkant zou dan net als de Galaxy S9 een flexibele lensopening krijgen en gecombineerd worden met een tweede 20 megapixel sensor en de TOF camera. Het toestel zou verder komen met een 6,4 inch OLED display, een Snapdragon 845 chipset met 8GB RAM en 128GB opslagruimte, een 25 megapixel selfiecamera en twee 1850mAh batterijen.

Totdat de OnePlus 6T op de markt verschijnt, hebben we voorlopig nog de OnePlus 6. Android Central dook onlangs de fabriek in om precies te zien hoe het toestel wordt gemaakt.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Gelekte OnePlus 6T verpakking verklapt details en design
Sluiten