Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 21 okt 2018

Lancering OnePlus 6T eerder door aankondiging Apple event

We weten al sinds 8 oktober dat OnePlus op 30 oktober een groot evenement heeft gepland voor de lancering van de OnePlus 6T. De smartphonemaker laat nu echter weten dat het evenement toch niet doorgaat, maar een dag eerder zal plaatsvinden. Apple blijkt namelijk opeens op dezelfde dag en bijna hetzelfde tijdstip toevallig ook een evenement te houden.

Afmeldingen vanwege Apple event

Het lijkt erop dat Apple zijn eigen persevenement behoorlijk goed geheim heeft gehouden. Uiteraard zou OnePlus er anders nooit voor hebben gekozen om op 30 oktober ook iets te organiseren. Hoewel het bedrijf steeds populairder en bekender wordt, besloten ze na overleg met hun perscontacten dat als ze het evenement toch op 30 oktober zouden houden, ze overschaduwd zouden worden door Apple. OnePlus zou ook al van verschillende mediabedrijven een afmelding hebben gekregen voor de lancering van de OnePlus 6T.

OnePlus 6T evenement verplaatst

Hierop werd besloten het evenement te een dag eerder te houden. Uiteraard zou dit problemen op kunnen leveren voor de fans in verband met geplande vluchten en hotelboekingen. OnePlus geeft echter op hun forum aan dat ze extra kosten door de verandering voor hun rekening zullen nemen: “we’ve got your back”.

29 oktober lancering OnePlus 6T

Op zich is de verandering toch ook wel fijn, want nu mogen we een dag eerder al kennismaken met het nieuwe vlaggenschip van de Chinese smartphonemaker. Op 29 oktober gaat het dus gebeuren en om 17:00 Nederlandse tijd, zullen de festiviteiten in New York beginnen. Ook in Nederland kunnen we meedoen en zal er in Amsterdam een pop-up store verschijnen in het Art Hotel. Wanneer we de pop-up store precies kunnen verwachten is nog even onbekend. De bedoeling is echter wel dat je daar als één van de eersten met de OnePlus 6T kunt spelen en doorgaans zijn er ook leuke goodies.

OnePlus 6T

Over ruim een week is het dus zover en zal de OnePlus 6T eindelijk officieel onthuld worden. Tot die tijd kunnen we ons vermaken met officiële accessoires, die onlangs online verschenen.

OnePlus

Reageer op artikel:
Lancering OnePlus 6T eerder door aankondiging Apple event
Sluiten