Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 27 sep 2018

Verrassende upgrade OnePlus 6T gelekt

Vannacht is een berg met renders van de onaangekondigde OnePlus 6T opgedoken. In dit artikel kun je ze allemaal vinden. De smartphone wordt pas op 17 oktober onthuld, maar de geruchtenmolen draait al op volle toeren. En hoe!

Batterijcapaciteit OnePlus 6T onthuld

De OnePlus 6T is allesbehalve een saai tussenmodel. Dit jaar verandert er namelijk ook een hoop aan de buitenkant van het toestel. De schermranden worden er nog dunner op, en de controversiële notch van de OnePlus 6 slinkt tot een kleine druppel.

Aan de achterkant blijft alles hetzelfde, met een grote uitzondering: de vingerafdrukscanner verdwijnt. Die zit namelijk aan de voorkant in het scherm verwerkt. Een innovatieve feature waarmee Samsung in februari indruk wilt gaan maken middels de Samsung Galaxy S10.

Toch is er ook slecht nieuws, of zelfs een stukje achteruitgang. De headphone jack wordt namelijk geschrapt. Dat is geen gerucht, maar een detail dat OnePlus zelf al ruim op tijd heeft bevestigd.

OnePlus 6T batterijcapaciteit

Als excuus noemde het bedrijf onder andere dat er zonder headphone jack een grotere batterijcapaciteit in het toestel verwerkt kan worden. Nu weten we eindelijk ook hoeveel, dankzij een gelekte foto die door een betrouwbare bron is gedeeld.

De batterijcapaciteit bedraagt volgens de specificaties 3700 mAh. Dat is minder dan grotere flagships als de Galaxy Note 7, maar een flinke upgrade ten opzichte van de OnePlus 6. Dat toestel heeft namelijk een batterijcapaciteit van 3300 mAh.

Tegelijkertijd heeft de OnePlus 6T ook een iets groter scherm dan zijn voorganger, 6.4-inch in plaats van 6.28-inch. Een klein verschil, maar het is duidelijk dat we de praktijk af moeten wachten voor we conclusies over de accuduur trekken.

?Check dit ook: Apple iPhone Xs preview

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Weibo

Reageer op artikel:
Verrassende upgrade OnePlus 6T gelekt
Sluiten