Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 1 okt 2018

Zo kun je als eerste gratis de OnePlus 6T krijgen

Sinds de OnePus 5 kunnen fans al voor de onthulling van een nieuwe smartphone ermee aan de slag. Hoe dat kan? OnePlus bevestigt details van zijn nieuwe toestellen vaak al ruim voor de onthulling, met alle gevolgen van dien. Dit keer is het ook raak met OnePlus 6T. Welkom bij The Lab.

OnePlus 6T The Lab

Opnieuw krijgen tien fans de kans om alvast met de nieuwste OnePlus aan de slag te gaan. Dat is dit keer dus de OnePlus 6T, de opvolger van de OnePlus 6. Diehard fans krijgen de kans om het toestel te reviewen, en hun op- en aanmerkingen te delen via het forum van de fabrikant.

Nu komt het goede nieuws: ook in Nederland kunnen we meedoen. Klik hier voor het invulformulier waarmee jij je op kunt geven voor de wedstrijd. Let wel op: alle aanmeldingen moeten in het Engels worden ingeleverd.

Ook als je niet bij de eerste tien zit, kun je nog geselecteerd worden. Je wordt namelijk als deelnemer automatisch toegevoegd aan een backup-lijst van reviewers. Wanneer een winnaar niet reageert, kiest OnePlus een nieuwe deelnemer uit.

OnePlus 6T OnePlus 6T OnePlus 6T

Flinke upgrade

Je kunt nog tot 8 oktober meedoen, dus zorg dat je er snel bij bent! De OnePlus 6T wordt namelijk een bijzonder toestel. De T-serie is dit jaar allesbehalve een kleine upgrade. Aan de voorkant zijn de schermranden een stuk dunner geworden.

Zowel de kin als de notch zijn namelijk flink geslonken, zo bleek onlangs uit gelekt promotiemateriaal. De inham is een kleine druppel geworden, zoals je op de bovenstaande afbeeldingen kunt zien.

Aan de achterkant is de OnePlus 6T grotendeels identiek aan zijn voorganger, met een grote uitzondering: de vingerafdrukscanner is verdwenen. Die zit namelijk in het scherm, aan de voorkant dus. Met die innovatie troeft de Chinese fabrikant Samsung af.

 

Reageer op artikel:
Zo kun je als eerste gratis de OnePlus 6T krijgen
Sluiten